Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie 2 colour hair

Ik hou ervan om naar leuke kapsels te kijken. Ik heb sinds afgelopen weekend eindelijk een baan (na 9 maanden zoeken) in de horeca en het is echt super leuk, ik heb het erg naar mijn zin. Ik moet af en toe ook terras lopen, en ik zag veel mensen die hun haren hadden geverfd voorbij komen.  Deze week viel het mij op dat veel meiden hun haar in twee kleuren hebben geverfd. Zoals de ene helft zwart en de andere helft roze of andersom. Echt heel leuk! dus toen ik thuis kwam ben ik gelijk opzoek gegaan naar wat leuke foto's, en die waren niet zo makkelijk te vinden als ik dacht.


Er zijn super veel verschillende kleuren die je samen kan voegen. Hieronder een paar leuke inspiratie plaatjes.


Hoe gaaf is dit? Al weet ik zeker dat dit niet mag op mijn werk en stage. Het lijkt me best gaaf om het zo een keer te verven.


Dit is wat minder heftig, gewoon natuurlijke kleuren samengevoegd


eigenlijk moest dit een foto zijn met de ene helft roze haar en de andere helft blond. Maar die was helaas onvindbaar. Maar ik moet zeggen dat ik dit ook wel erg leuk vind.


Een leuk knal kleurtje voor in de zomer. Leuk voor een festival!

Mocht je je haar zat zijn na een aantal werken. Dan kan je het altijd nog leuk invlechten. Het is even oefenen, maar dan heb je een mooi resultaat!

Wat vinden jullie nou echt een leuk zomer kleurtje?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Die laatste foto is mooi! Hoe zou ze dat gedaan hebben?
  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De derde en de laatste foto's zijn echt awesome!!
  Je blog is echt heel erg leuk, zullen we elkaar volgen?

  xoxo
  Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de laatste foto is mooi! Voor de rest heb ik er niet zoveel mee... zo'n leraar op mijn school heeft ook twee haarkleuren, maar dat is van nature zo, haha.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.