Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie 2 colour hair

Ik hou ervan om naar leuke kapsels te kijken. Ik heb sinds afgelopen weekend eindelijk een baan (na 9 maanden zoeken) in de horeca en het is echt super leuk, ik heb het erg naar mijn zin. Ik moet af en toe ook terras lopen, en ik zag veel mensen die hun haren hadden geverfd voorbij komen.  Deze week viel het mij op dat veel meiden hun haar in twee kleuren hebben geverfd. Zoals de ene helft zwart en de andere helft roze of andersom. Echt heel leuk! dus toen ik thuis kwam ben ik gelijk opzoek gegaan naar wat leuke foto's, en die waren niet zo makkelijk te vinden als ik dacht.


Er zijn super veel verschillende kleuren die je samen kan voegen. Hieronder een paar leuke inspiratie plaatjes.


Hoe gaaf is dit? Al weet ik zeker dat dit niet mag op mijn werk en stage. Het lijkt me best gaaf om het zo een keer te verven.


Dit is wat minder heftig, gewoon natuurlijke kleuren samengevoegd


eigenlijk moest dit een foto zijn met de ene helft roze haar en de andere helft blond. Maar die was helaas onvindbaar. Maar ik moet zeggen dat ik dit ook wel erg leuk vind.


Een leuk knal kleurtje voor in de zomer. Leuk voor een festival!

Mocht je je haar zat zijn na een aantal werken. Dan kan je het altijd nog leuk invlechten. Het is even oefenen, maar dan heb je een mooi resultaat!

Wat vinden jullie nou echt een leuk zomer kleurtje?

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Die laatste foto is mooi! Hoe zou ze dat gedaan hebben?
  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De derde en de laatste foto's zijn echt awesome!!
  Je blog is echt heel erg leuk, zullen we elkaar volgen?

  xoxo
  Mi-lou

  www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de laatste foto is mooi! Voor de rest heb ik er niet zoveel mee... zo'n leraar op mijn school heeft ook twee haarkleuren, maar dat is van nature zo, haha.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!