Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 9 lovely jacket..


Een jasje die ik eigenlijk niet vaak draag, maar die ik wel mooi vind. Eindelijk heb ik een outfit gevonden waar die mooi bij past. En dat alleen doordat ik het vestje wat ik aan wilde, niet bij mijn vriend had liggen maar thuis. Dus ik besloot mijn spijker jasje er overheen aan te doen, en uiteindelijk stond het best goed.
Ik hou van mijn afzakmutsje. Ik heb ze in super veel kleuren van groen tot rood en van rood tot wit. Ideaal voor een bad-hairday of om een outfit op te leuken. Aangezien vanochtend mijn haar weer eens "eigenwijs" was (of ik) besloot ik mijn afzak mutsje op te doen. Lekker nonchalant en niemand die nog zag dat ik een bad-hairday had.best leuk toch?

Bij een outfit horen natuurlijk ook sieraden en aangezien ik zin had om mijn grote hangers weer eens tevoorschijn te halen. Heb ik mijn zilveren oorbellen in gedaan. Lekker bling bling en opvallend bij mijn mutsje.


De outfit maakte ik af met mijn zwarte laarzen. Wat waren die blij dat ze weer eens de kast mochten!
Aangezien ik verslingerd ben aan mijn Vans draag ik weinig andere schoenen, maar voor deze keer vond ik mijn Vans minder leuk bij deze outfit. 


En hier nog een foto van mijn hele outfit!
Zoals je ziet heb ik een leuke dag vandaag, want ik ben de hele dag al super vrolijk!


Hoe was jullie dag?

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn