Doorgaan naar hoofdcontent

Outfit 9 lovely jacket..


Een jasje die ik eigenlijk niet vaak draag, maar die ik wel mooi vind. Eindelijk heb ik een outfit gevonden waar die mooi bij past. En dat alleen doordat ik het vestje wat ik aan wilde, niet bij mijn vriend had liggen maar thuis. Dus ik besloot mijn spijker jasje er overheen aan te doen, en uiteindelijk stond het best goed.
Ik hou van mijn afzakmutsje. Ik heb ze in super veel kleuren van groen tot rood en van rood tot wit. Ideaal voor een bad-hairday of om een outfit op te leuken. Aangezien vanochtend mijn haar weer eens "eigenwijs" was (of ik) besloot ik mijn afzak mutsje op te doen. Lekker nonchalant en niemand die nog zag dat ik een bad-hairday had.



best leuk toch?

Bij een outfit horen natuurlijk ook sieraden en aangezien ik zin had om mijn grote hangers weer eens tevoorschijn te halen. Heb ik mijn zilveren oorbellen in gedaan. Lekker bling bling en opvallend bij mijn mutsje.


De outfit maakte ik af met mijn zwarte laarzen. Wat waren die blij dat ze weer eens de kast mochten!
Aangezien ik verslingerd ben aan mijn Vans draag ik weinig andere schoenen, maar voor deze keer vond ik mijn Vans minder leuk bij deze outfit. 


En hier nog een foto van mijn hele outfit!
Zoals je ziet heb ik een leuke dag vandaag, want ik ben de hele dag al super vrolijk!


Hoe was jullie dag?

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.