Doorgaan naar hoofdcontent

NOTD Bloody mary to go!

Rood is de laatste tijd helemaal mijn kleur, of het nou een rode broek is of een tasje. Elke rode item loop ik meteen op af. Terwijl ik eerst niks van die kleur wilde hebben. Toen ik van de week mijn nail-art doos weer tevoorschijn haalde kwam ik een mooi nagellak kleurtje tegen. namelijk"Bloody mary to go!" Van Catrice. Een mooie knal kleur die ook nog eens lekker opvalt.Ideaal voor deze donkere dagen. Wat vinden jullie van de kleur?
Het bekende catrice potje. Leuk kleurtje he! De naggellak dekt in een keer en is vrij snel droog. Ik heb snel chips, maar de keer viel dat mee. Ondanks dat ik geen topgoat had gebruikt bleef de nagellak goed zitten. Ideaal voor een paar lange stage/schooldagen. Ik ben namelijk heel erg met nagellak. Zodra er een klein beetje vanaf is wil ik het liefste alles eraf halen. Dit kan niet altijd, maar als het aan mij lag droeg ik nog alleen maar nagellak die geen enkele chip vertoont.

XxX AnouschAttack

Reacties

 1. Vette kleur!
  Liefs, http://fashionskillsforyou.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur! Ik heb zelf twee rode nagellakjes :)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaah ik hou echt van rood ik draag die bijna altijd haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is echt leuk, wij hebben 'm ook. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is gewoon budget nagellak heb je niks beters

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?