Doorgaan naar hoofdcontent

NOTD Bloody mary to go!

Rood is de laatste tijd helemaal mijn kleur, of het nou een rode broek is of een tasje. Elke rode item loop ik meteen op af. Terwijl ik eerst niks van die kleur wilde hebben. Toen ik van de week mijn nail-art doos weer tevoorschijn haalde kwam ik een mooi nagellak kleurtje tegen. namelijk"Bloody mary to go!" Van Catrice. Een mooie knal kleur die ook nog eens lekker opvalt.Ideaal voor deze donkere dagen. Wat vinden jullie van de kleur?
Het bekende catrice potje. Leuk kleurtje he! De naggellak dekt in een keer en is vrij snel droog. Ik heb snel chips, maar de keer viel dat mee. Ondanks dat ik geen topgoat had gebruikt bleef de nagellak goed zitten. Ideaal voor een paar lange stage/schooldagen. Ik ben namelijk heel erg met nagellak. Zodra er een klein beetje vanaf is wil ik het liefste alles eraf halen. Dit kan niet altijd, maar als het aan mij lag droeg ik nog alleen maar nagellak die geen enkele chip vertoont.

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.