Doorgaan naar hoofdcontent

NOTD Bloody mary to go!

Rood is de laatste tijd helemaal mijn kleur, of het nou een rode broek is of een tasje. Elke rode item loop ik meteen op af. Terwijl ik eerst niks van die kleur wilde hebben. Toen ik van de week mijn nail-art doos weer tevoorschijn haalde kwam ik een mooi nagellak kleurtje tegen. namelijk"Bloody mary to go!" Van Catrice. Een mooie knal kleur die ook nog eens lekker opvalt.Ideaal voor deze donkere dagen. Wat vinden jullie van de kleur?
Het bekende catrice potje. Leuk kleurtje he! De naggellak dekt in een keer en is vrij snel droog. Ik heb snel chips, maar de keer viel dat mee. Ondanks dat ik geen topgoat had gebruikt bleef de nagellak goed zitten. Ideaal voor een paar lange stage/schooldagen. Ik ben namelijk heel erg met nagellak. Zodra er een klein beetje vanaf is wil ik het liefste alles eraf halen. Dit kan niet altijd, maar als het aan mij lag droeg ik nog alleen maar nagellak die geen enkele chip vertoont.

XxX AnouschAttack

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.