Doorgaan naar hoofdcontent

Velvet NailsVelvet nails, wie kent ze niet? Ik heb ze al vaak voorbij zien komen op verschillende blogs. Maar Ik had het nog nooit uitgeprobeerd. Totdat ik het laats bij een vriendin zag. Ik vond het zo gaaf! Toen ik een paar dagen later bij Ganya langs ging, heeft ze mijn nagels gedaan. Wat een werk al dat velvet, maar wat een mooi resultaat! Er waren twee kleuren waar ik uit kon kiezen. Maar ik ging voor.... 
Groen! Ganya had ook nog de kleur roze maar groen was meer mijn ding. Op de foto hieronder zie je de roze variant.. Dit alles (behalve de pincent en het bakje) bestelde ze op internet. Het was een pakketje van rond de 10 euro. Perfect toch?


Om een beeld te geven hoe het werkt zal ik een korte uitleg geven. Op de foto in het begin van de post zie je al de benodigdheden. De pincet en het bakje zijn niet een must, maar wel een aanrader. Zodra je een kleur hebt gekozen breng je de nagellak aan. Zoals jullie weten ging ik voor groen. Ganya bracht eerst een laag bij mij aan die ze liet drogen. Vervolgens bracht ze nog een laag aan en ging ze in de weer met het Velvet.


Met een pincet pak je de velvel en die strooi je voorzichtig over je nagel(houd je vinger boven het bakje)  Let er hierbij op dat je geen enkel stukje overslaat. Mocht je er voor kiezen om ook velvet nagels te nemen, ga dan voor dezelfde kleur als je nagellak. Mocht je een stukje zijn vergeten en het niet meer aan kunnen vullen dan valt het minder snel op. Ben je wat grotere stukken vergeten dan kan je die nog aanvullen. Stip je nagel aan met naggelak en strooi er velvet overheen. Het overige kan je met de kwast halen en alles wat in het bakje is gevallen kan je terug doen in het potje.


Tadaa, het eindresultaat! Ik ben er super blij mee. Maar ik moet toegeven het ziet er lastig uit en je bent er wel even mee bezig. Ideaal voor een avondje bank hangen. 

Hebben jullie al eens velvet nagels gehad?

Liefs,
Anouschka

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?