Doorgaan naar hoofdcontent

Velvet NailsVelvet nails, wie kent ze niet? Ik heb ze al vaak voorbij zien komen op verschillende blogs. Maar Ik had het nog nooit uitgeprobeerd. Totdat ik het laats bij een vriendin zag. Ik vond het zo gaaf! Toen ik een paar dagen later bij Ganya langs ging, heeft ze mijn nagels gedaan. Wat een werk al dat velvet, maar wat een mooi resultaat! Er waren twee kleuren waar ik uit kon kiezen. Maar ik ging voor.... 
Groen! Ganya had ook nog de kleur roze maar groen was meer mijn ding. Op de foto hieronder zie je de roze variant.. Dit alles (behalve de pincent en het bakje) bestelde ze op internet. Het was een pakketje van rond de 10 euro. Perfect toch?


Om een beeld te geven hoe het werkt zal ik een korte uitleg geven. Op de foto in het begin van de post zie je al de benodigdheden. De pincet en het bakje zijn niet een must, maar wel een aanrader. Zodra je een kleur hebt gekozen breng je de nagellak aan. Zoals jullie weten ging ik voor groen. Ganya bracht eerst een laag bij mij aan die ze liet drogen. Vervolgens bracht ze nog een laag aan en ging ze in de weer met het Velvet.


Met een pincet pak je de velvel en die strooi je voorzichtig over je nagel(houd je vinger boven het bakje)  Let er hierbij op dat je geen enkel stukje overslaat. Mocht je er voor kiezen om ook velvet nagels te nemen, ga dan voor dezelfde kleur als je nagellak. Mocht je een stukje zijn vergeten en het niet meer aan kunnen vullen dan valt het minder snel op. Ben je wat grotere stukken vergeten dan kan je die nog aanvullen. Stip je nagel aan met naggelak en strooi er velvet overheen. Het overige kan je met de kwast halen en alles wat in het bakje is gevallen kan je terug doen in het potje.


Tadaa, het eindresultaat! Ik ben er super blij mee. Maar ik moet toegeven het ziet er lastig uit en je bent er wel even mee bezig. Ideaal voor een avondje bank hangen. 

Hebben jullie al eens velvet nagels gehad?

Liefs,
Anouschka

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn