Doorgaan naar hoofdcontent

Velvet NailsVelvet nails, wie kent ze niet? Ik heb ze al vaak voorbij zien komen op verschillende blogs. Maar Ik had het nog nooit uitgeprobeerd. Totdat ik het laats bij een vriendin zag. Ik vond het zo gaaf! Toen ik een paar dagen later bij Ganya langs ging, heeft ze mijn nagels gedaan. Wat een werk al dat velvet, maar wat een mooi resultaat! Er waren twee kleuren waar ik uit kon kiezen. Maar ik ging voor.... 
Groen! Ganya had ook nog de kleur roze maar groen was meer mijn ding. Op de foto hieronder zie je de roze variant.. Dit alles (behalve de pincent en het bakje) bestelde ze op internet. Het was een pakketje van rond de 10 euro. Perfect toch?


Om een beeld te geven hoe het werkt zal ik een korte uitleg geven. Op de foto in het begin van de post zie je al de benodigdheden. De pincet en het bakje zijn niet een must, maar wel een aanrader. Zodra je een kleur hebt gekozen breng je de nagellak aan. Zoals jullie weten ging ik voor groen. Ganya bracht eerst een laag bij mij aan die ze liet drogen. Vervolgens bracht ze nog een laag aan en ging ze in de weer met het Velvet.


Met een pincet pak je de velvel en die strooi je voorzichtig over je nagel(houd je vinger boven het bakje)  Let er hierbij op dat je geen enkel stukje overslaat. Mocht je er voor kiezen om ook velvet nagels te nemen, ga dan voor dezelfde kleur als je nagellak. Mocht je een stukje zijn vergeten en het niet meer aan kunnen vullen dan valt het minder snel op. Ben je wat grotere stukken vergeten dan kan je die nog aanvullen. Stip je nagel aan met naggelak en strooi er velvet overheen. Het overige kan je met de kwast halen en alles wat in het bakje is gevallen kan je terug doen in het potje.


Tadaa, het eindresultaat! Ik ben er super blij mee. Maar ik moet toegeven het ziet er lastig uit en je bent er wel even mee bezig. Ideaal voor een avondje bank hangen. 

Hebben jullie al eens velvet nagels gehad?

Liefs,
Anouschka

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.