Doorgaan naar hoofdcontent

Received PostcrossingLaats zagen jullie al de kaart die ik verstuurde naar Rusland. Deze is nog niet aangekomen. Maar gelukkig heb ik zelf alweer een aantal kaarten mogen ontvangen. Deze keer uit Rusland, Polen, Nederland en Denemarken! Heel erg leuk, want uit deze landen (op Nederland na) had ik nog geen kaarten ontvangen. Als jullie benieuwd zijn welke kaarten ik heb ontvangen kllik dan even door...Deze kaart vind ik echt super mooi! Ik hou erg van tekenen en ik zou willen dat ik dit kon maken. Deze kaart komt uit Duitsland en heeft er 8 dagen over gedaan om mij te bereiken. Best snel met dit weer!


Deze kaart komt uit Nederland uit een klein plaatsje in Friesland namelijk Kollum. Hij heeft 148 km afgelegd, nog best een eind. Ja, Nederland is nog best groot! 


Op mijn  profiel staat dat ik van Dieren kaarten hou, en dit is een van de voorbeelden waarom ik er zo van hou. Deze kaart is toch ontzettend schattig? Of zit ik er dan naast? Deze kaart komt uit Polen. Wat een mooie postzegels hebben ze daar.

Soms stuurt iemand je een kaart die je echt wat doet, die je laat lachen. Waar je vrolijk van word! En misschien was het omdat ik die dag mijn dag absoluut niet had en niks mee zat. Deze kaart vrolijkte mij echt op. Deze persoon schreef zo vrolijk en enthousiast dat ik niet kon wachten om een leuk bericht terug te schrijven in de Hurray, en dat heb ik ook gedaan. Hopelijk heb ik zijn/haar dag ook weer goed gemaakt.

Hebben jullie die afgelopen dagen nog kaarten ontvangen?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat een leuke kaartjes weer! Ik kreeg vandaag toevallig 2 kaarten binnen; uit Oekraïne en Maleisië. Altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je mee bezig te houden!
    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! Kijk maar even op mijn blog wat dat inhoudt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?