Doorgaan naar hoofdcontent

Received PostcrossingLaats zagen jullie al de kaart die ik verstuurde naar Rusland. Deze is nog niet aangekomen. Maar gelukkig heb ik zelf alweer een aantal kaarten mogen ontvangen. Deze keer uit Rusland, Polen, Nederland en Denemarken! Heel erg leuk, want uit deze landen (op Nederland na) had ik nog geen kaarten ontvangen. Als jullie benieuwd zijn welke kaarten ik heb ontvangen kllik dan even door...Deze kaart vind ik echt super mooi! Ik hou erg van tekenen en ik zou willen dat ik dit kon maken. Deze kaart komt uit Duitsland en heeft er 8 dagen over gedaan om mij te bereiken. Best snel met dit weer!


Deze kaart komt uit Nederland uit een klein plaatsje in Friesland namelijk Kollum. Hij heeft 148 km afgelegd, nog best een eind. Ja, Nederland is nog best groot! 


Op mijn  profiel staat dat ik van Dieren kaarten hou, en dit is een van de voorbeelden waarom ik er zo van hou. Deze kaart is toch ontzettend schattig? Of zit ik er dan naast? Deze kaart komt uit Polen. Wat een mooie postzegels hebben ze daar.

Soms stuurt iemand je een kaart die je echt wat doet, die je laat lachen. Waar je vrolijk van word! En misschien was het omdat ik die dag mijn dag absoluut niet had en niks mee zat. Deze kaart vrolijkte mij echt op. Deze persoon schreef zo vrolijk en enthousiast dat ik niet kon wachten om een leuk bericht terug te schrijven in de Hurray, en dat heb ik ook gedaan. Hopelijk heb ik zijn/haar dag ook weer goed gemaakt.

Hebben jullie die afgelopen dagen nog kaarten ontvangen?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat een leuke kaartjes weer! Ik kreeg vandaag toevallig 2 kaarten binnen; uit Oekraïne en Maleisië. Altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je mee bezig te houden!
    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! Kijk maar even op mijn blog wat dat inhoudt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)