Doorgaan naar hoofdcontent

Received PostcrossingLaats zagen jullie al de kaart die ik verstuurde naar Rusland. Deze is nog niet aangekomen. Maar gelukkig heb ik zelf alweer een aantal kaarten mogen ontvangen. Deze keer uit Rusland, Polen, Nederland en Denemarken! Heel erg leuk, want uit deze landen (op Nederland na) had ik nog geen kaarten ontvangen. Als jullie benieuwd zijn welke kaarten ik heb ontvangen kllik dan even door...Deze kaart vind ik echt super mooi! Ik hou erg van tekenen en ik zou willen dat ik dit kon maken. Deze kaart komt uit Duitsland en heeft er 8 dagen over gedaan om mij te bereiken. Best snel met dit weer!


Deze kaart komt uit Nederland uit een klein plaatsje in Friesland namelijk Kollum. Hij heeft 148 km afgelegd, nog best een eind. Ja, Nederland is nog best groot! 


Op mijn  profiel staat dat ik van Dieren kaarten hou, en dit is een van de voorbeelden waarom ik er zo van hou. Deze kaart is toch ontzettend schattig? Of zit ik er dan naast? Deze kaart komt uit Polen. Wat een mooie postzegels hebben ze daar.

Soms stuurt iemand je een kaart die je echt wat doet, die je laat lachen. Waar je vrolijk van word! En misschien was het omdat ik die dag mijn dag absoluut niet had en niks mee zat. Deze kaart vrolijkte mij echt op. Deze persoon schreef zo vrolijk en enthousiast dat ik niet kon wachten om een leuk bericht terug te schrijven in de Hurray, en dat heb ik ook gedaan. Hopelijk heb ik zijn/haar dag ook weer goed gemaakt.

Hebben jullie die afgelopen dagen nog kaarten ontvangen?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat een leuke kaartjes weer! Ik kreeg vandaag toevallig 2 kaarten binnen; uit Oekraïne en Maleisië. Altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je mee bezig te houden!
    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! Kijk maar even op mijn blog wat dat inhoudt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.