Doorgaan naar hoofdcontent

Received PostcrossingLaats zagen jullie al de kaart die ik verstuurde naar Rusland. Deze is nog niet aangekomen. Maar gelukkig heb ik zelf alweer een aantal kaarten mogen ontvangen. Deze keer uit Rusland, Polen, Nederland en Denemarken! Heel erg leuk, want uit deze landen (op Nederland na) had ik nog geen kaarten ontvangen. Als jullie benieuwd zijn welke kaarten ik heb ontvangen kllik dan even door...Deze kaart vind ik echt super mooi! Ik hou erg van tekenen en ik zou willen dat ik dit kon maken. Deze kaart komt uit Duitsland en heeft er 8 dagen over gedaan om mij te bereiken. Best snel met dit weer!


Deze kaart komt uit Nederland uit een klein plaatsje in Friesland namelijk Kollum. Hij heeft 148 km afgelegd, nog best een eind. Ja, Nederland is nog best groot! 


Op mijn  profiel staat dat ik van Dieren kaarten hou, en dit is een van de voorbeelden waarom ik er zo van hou. Deze kaart is toch ontzettend schattig? Of zit ik er dan naast? Deze kaart komt uit Polen. Wat een mooie postzegels hebben ze daar.

Soms stuurt iemand je een kaart die je echt wat doet, die je laat lachen. Waar je vrolijk van word! En misschien was het omdat ik die dag mijn dag absoluut niet had en niks mee zat. Deze kaart vrolijkte mij echt op. Deze persoon schreef zo vrolijk en enthousiast dat ik niet kon wachten om een leuk bericht terug te schrijven in de Hurray, en dat heb ik ook gedaan. Hopelijk heb ik zijn/haar dag ook weer goed gemaakt.

Hebben jullie die afgelopen dagen nog kaarten ontvangen?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat een leuke kaartjes weer! Ik kreeg vandaag toevallig 2 kaarten binnen; uit Oekraïne en Maleisië. Altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je mee bezig te houden!
    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award! Kijk maar even op mijn blog wat dat inhoudt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn