Doorgaan naar hoofdcontent

OOD Mickey is Magical


Dit keer een OOTD en niet in een filmpje. Soms weet ik iemand te strikken die foto's wil/kan maken. Dankjewel vriendjelief! Daarom een OOTD vandaag maar dan in foto's. Zoals jullie zien is mijn haar ook weer geverfd en weer lekker rood! Ik ben er blij mee, toen ik het eruit waste dacht ik dat mijn vriend een grapje maakte. Hij keek mij geschrokken aan en zei ; Het is paars! Slik, dat was niet de bedoeling! Gelukkig toen het opdroogde viel het wel mee. Nu is het mooi rood met zo af en toe wat paars er tussendoor. Ik ben er in ieder geval helemaal happy mee! Hopelijk kan ik er weer een paar maanden tegenaan. Dit t-shirt van Mickey Mouse heb ik al eerder gecombineerd. Toen koos ik voor de "nette" look. Vandaag wilde ik wat "stoerders" dus combineerde ik het met mijn millitair jacket en een rode skinny jeans. 


Om de look af te maken haalde ik mijn witte all stars tevoorschijn, en ja ze zijn nog steeds zo wit als op de foto hierboven (Ik ben er super zuinig op) Aangezien het vandaag droog was. Kon ik ze weer dragen. Jeej! 


Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Ik zie dat mijn foto's het ineens niet meer doen :( ik ga er morgen mee aan de slag! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke outfit! Ik vind je haar heel mooi hoor. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke outfit! ;D Ik hou zelf heel erg van mijn rode skinny! Ik draag hem zo vaak dat ie al begint te slijten haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?