Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Winged eyliner


Ik blijf een liefde voor eyeliner hebben, ook al is het soms zo'n gepriegel! Gelukkig kwam ik een tijdje geleden op het blog van Jiami een handig filmpje tegen. Waardoor ik nu mijn Winged Eyliner zonder al te veel gedoe kan aanbrengen. Toen ik dat voor mekaar had, besloot ik mijn kledingkast in te duiken. Opzoek naar de perfecte combinatie. En dat is gelukt, al zeg ik het zelf. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden. Lees verder om de rest van mijn outfit te zien..
Aangezien ik niet alles op de foto kreeg (ja, het zonnige weer van Nederland is daar schuldig aan) besloot ik om een filmpje te maken. Zo kunnen jullie toch een beetje een beeld krijgen van wat ik die dag droeg.

Na lange tijd besloot ik weer een nail-art te maken. Ik heb veel nail-art spulletjes maar ik gun mijzelf er de tijd niet voor. Nadat ik een tijd terug bij Ganya was geweest, heb ik mijn nail-art spullen ook maar weer tevoorschijn gehaald. Ik heb het simpel gehouden met roze nagellak met witte stippen maar ik werd er behoorlijk vrolijk van! 


Mijn haar is een tijd geleden geknipt, het was weer in model. alleen iets te kort aan de voorkant. Gelukkig heb ik een hoop 'strikjes' voor in mijn haar waarmee ik eindeloos kan combineren. Deze keer ging ik voor zwart.


Wat vinden jullie van de outfit?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?