Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Winged eyliner


Ik blijf een liefde voor eyeliner hebben, ook al is het soms zo'n gepriegel! Gelukkig kwam ik een tijdje geleden op het blog van Jiami een handig filmpje tegen. Waardoor ik nu mijn Winged Eyliner zonder al te veel gedoe kan aanbrengen. Toen ik dat voor mekaar had, besloot ik mijn kledingkast in te duiken. Opzoek naar de perfecte combinatie. En dat is gelukt, al zeg ik het zelf. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden. Lees verder om de rest van mijn outfit te zien..
Aangezien ik niet alles op de foto kreeg (ja, het zonnige weer van Nederland is daar schuldig aan) besloot ik om een filmpje te maken. Zo kunnen jullie toch een beetje een beeld krijgen van wat ik die dag droeg.

Na lange tijd besloot ik weer een nail-art te maken. Ik heb veel nail-art spulletjes maar ik gun mijzelf er de tijd niet voor. Nadat ik een tijd terug bij Ganya was geweest, heb ik mijn nail-art spullen ook maar weer tevoorschijn gehaald. Ik heb het simpel gehouden met roze nagellak met witte stippen maar ik werd er behoorlijk vrolijk van! 


Mijn haar is een tijd geleden geknipt, het was weer in model. alleen iets te kort aan de voorkant. Gelukkig heb ik een hoop 'strikjes' voor in mijn haar waarmee ik eindeloos kan combineren. Deze keer ging ik voor zwart.


Wat vinden jullie van de outfit?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)