Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten youtubers


In ons wereldje, zo mag ik het toch wel noemen he? Komen veel youtubers voorbij. Want wie kent ze niet youtubers zoals Teske, Veracamilla en Beautygloss. Allemaal maken ze filmpjes op youtube en hebben ze een leuk blog. Maar er zijn ook veel youtubers die ik buiten het bloggen om heb "Ondekt" Ja, met mijn verrekijker en kompas. Nee, just kidding! Een aantal hiervan deel ik graag met jullie, misschien kennen jullie ze al wel, misschien nog  niet. Het is altijd leuk om wat nieuwe youtubers te ontdekken, tenminste dat vind ik. Nieuwsgierig geworden naar aan aantal youtubers die ik volg? kijk dan maar eens mee..


Als eerste Beneluxcollabb dit youtube account is van meerdere youtubers. Elke week word er een thema gekozen en die wordt door elke youtuber op zijn/haar manier uitgewerkt. Super leuk! Er zitten een aantal bij die zeker mijn favoriet zijn. Hieronder Zondag, deze meiden hebben het thema Valentijn op een hele leuke manier uitgewerkt. 

Zondag

Als tweede, Maxime Sieta ik kende haar al van haar blog. Toen ze daar een aantal keer een paar leuke filmpjes op plaatste was ik verkocht, ze kan mooi editen. Weet elk onderwerp leuk te brengen en is lekker spontaan! Daar hou ik van!


HaiLedaBear is een youtuber die gewoon grappige filmpjes maak. Leuk om 's avonds te kijken, het kijkt gewoon lekker weg. Haar stijl is ook helemaal mijn ding! Dus als je van afwisseling houd, is dit misschien wat voor jou. Humor of serieus, ze heeft het allemaal!


Ayydubs kwam ik een tijd geleden tegen. Wat is ze hyper, maar wat leuk! Lekker druk en leuke filmpjes. Tot nu toe orginele filmpjes van tips wat je kan doen als je ingesneeuwd bent en waarom sommige Bitches zo verschrikkelijk kunnen zijn. Geweldig!


Als je opgevrolijkt moet worden. Neem dan een kijkje op het kanaal van Macbarbie07, volgens mij is ze nooit chagrijnig, is ze altijd vrolijk en schijnt daar altijd de zon. Ze is zo spontaan en enthousiast, ik word er vrolijk van! Ik volg haar pas een tijdje, maar ze schijnt al enorm bekend te zijn. Loop ik soms een beetje achter?! In ieder geval een leuke youtuber die altijd spontaan is! 


Kennen jullie nog leuke youtubers??

Liefs Anouschka Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)