Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten youtubers


In ons wereldje, zo mag ik het toch wel noemen he? Komen veel youtubers voorbij. Want wie kent ze niet youtubers zoals Teske, Veracamilla en Beautygloss. Allemaal maken ze filmpjes op youtube en hebben ze een leuk blog. Maar er zijn ook veel youtubers die ik buiten het bloggen om heb "Ondekt" Ja, met mijn verrekijker en kompas. Nee, just kidding! Een aantal hiervan deel ik graag met jullie, misschien kennen jullie ze al wel, misschien nog  niet. Het is altijd leuk om wat nieuwe youtubers te ontdekken, tenminste dat vind ik. Nieuwsgierig geworden naar aan aantal youtubers die ik volg? kijk dan maar eens mee..


Als eerste Beneluxcollabb dit youtube account is van meerdere youtubers. Elke week word er een thema gekozen en die wordt door elke youtuber op zijn/haar manier uitgewerkt. Super leuk! Er zitten een aantal bij die zeker mijn favoriet zijn. Hieronder Zondag, deze meiden hebben het thema Valentijn op een hele leuke manier uitgewerkt. 

Zondag

Als tweede, Maxime Sieta ik kende haar al van haar blog. Toen ze daar een aantal keer een paar leuke filmpjes op plaatste was ik verkocht, ze kan mooi editen. Weet elk onderwerp leuk te brengen en is lekker spontaan! Daar hou ik van!


HaiLedaBear is een youtuber die gewoon grappige filmpjes maak. Leuk om 's avonds te kijken, het kijkt gewoon lekker weg. Haar stijl is ook helemaal mijn ding! Dus als je van afwisseling houd, is dit misschien wat voor jou. Humor of serieus, ze heeft het allemaal!


Ayydubs kwam ik een tijd geleden tegen. Wat is ze hyper, maar wat leuk! Lekker druk en leuke filmpjes. Tot nu toe orginele filmpjes van tips wat je kan doen als je ingesneeuwd bent en waarom sommige Bitches zo verschrikkelijk kunnen zijn. Geweldig!


Als je opgevrolijkt moet worden. Neem dan een kijkje op het kanaal van Macbarbie07, volgens mij is ze nooit chagrijnig, is ze altijd vrolijk en schijnt daar altijd de zon. Ze is zo spontaan en enthousiast, ik word er vrolijk van! Ik volg haar pas een tijdje, maar ze schijnt al enorm bekend te zijn. Loop ik soms een beetje achter?! In ieder geval een leuke youtuber die altijd spontaan is! 


Kennen jullie nog leuke youtubers??

Liefs Anouschka Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn