Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten youtubers


In ons wereldje, zo mag ik het toch wel noemen he? Komen veel youtubers voorbij. Want wie kent ze niet youtubers zoals Teske, Veracamilla en Beautygloss. Allemaal maken ze filmpjes op youtube en hebben ze een leuk blog. Maar er zijn ook veel youtubers die ik buiten het bloggen om heb "Ondekt" Ja, met mijn verrekijker en kompas. Nee, just kidding! Een aantal hiervan deel ik graag met jullie, misschien kennen jullie ze al wel, misschien nog  niet. Het is altijd leuk om wat nieuwe youtubers te ontdekken, tenminste dat vind ik. Nieuwsgierig geworden naar aan aantal youtubers die ik volg? kijk dan maar eens mee..


Als eerste Beneluxcollabb dit youtube account is van meerdere youtubers. Elke week word er een thema gekozen en die wordt door elke youtuber op zijn/haar manier uitgewerkt. Super leuk! Er zitten een aantal bij die zeker mijn favoriet zijn. Hieronder Zondag, deze meiden hebben het thema Valentijn op een hele leuke manier uitgewerkt. 

Zondag

Als tweede, Maxime Sieta ik kende haar al van haar blog. Toen ze daar een aantal keer een paar leuke filmpjes op plaatste was ik verkocht, ze kan mooi editen. Weet elk onderwerp leuk te brengen en is lekker spontaan! Daar hou ik van!


HaiLedaBear is een youtuber die gewoon grappige filmpjes maak. Leuk om 's avonds te kijken, het kijkt gewoon lekker weg. Haar stijl is ook helemaal mijn ding! Dus als je van afwisseling houd, is dit misschien wat voor jou. Humor of serieus, ze heeft het allemaal!


Ayydubs kwam ik een tijd geleden tegen. Wat is ze hyper, maar wat leuk! Lekker druk en leuke filmpjes. Tot nu toe orginele filmpjes van tips wat je kan doen als je ingesneeuwd bent en waarom sommige Bitches zo verschrikkelijk kunnen zijn. Geweldig!


Als je opgevrolijkt moet worden. Neem dan een kijkje op het kanaal van Macbarbie07, volgens mij is ze nooit chagrijnig, is ze altijd vrolijk en schijnt daar altijd de zon. Ze is zo spontaan en enthousiast, ik word er vrolijk van! Ik volg haar pas een tijdje, maar ze schijnt al enorm bekend te zijn. Loop ik soms een beetje achter?! In ieder geval een leuke youtuber die altijd spontaan is! 


Kennen jullie nog leuke youtubers??

Liefs Anouschka 







Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.