Doorgaan naar hoofdcontent

Happy Birthday to me!


Ik ben vandaag jarig en alweer 24 jaar jong. Damn, wat gaat de tijd snel. Voor je het weet ben je 30! Maar ik moet zeggen ik kan het aan. Ik ben nog jong, ik ben gezond en ik heb lieve vrienden om mij heen. En dat... is toch het allerbelangrijkste. 


Vanmiddag moet ik werken en zal ik de leerlingen trakteren op iets lekkers (dat is lang geleden) Ik heb al gehoord dat er een feestmuts voor Juf Anouschka gemaakt moet worden. Dus ik ben benieuwd! Vanavond ga ik het vieren met mijn familie. Ik heb er zin in! En in april vier ik het met vrienden. Ik ben druk bezig met iets organiseren, en ik hoop dat het gaat lukken. We zullen zien! Voor nu dus even geen artikel. Ik ga vandaag taart eten en lekker genieten. Maak er allemaal een heerlijke dag van, en geniet!

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.