Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch Catrice Cruise Couture


De vorige keer swatchte ik een aantal Sally Hansen lakjes voor jullie, Dat is alweer een hele tijd terug! Dus tijd voor een nieuwe swatch. Namelijk dit mooie blauwe lakje van Catrice, een echt lente-kleurtje om je outfit op te fleuren!Het lakje moet van te voren goed gerold worden. Nu vraag je je misschien af, waarom gerolt? Door te schudden krijg je luchtbellen in je nagellak en ik word daar nogal kriegel van. Door de nagellak als het ware rustige tussen je handen te rollen meng je het lakje goed. Maar ontstaan er geen bubbels. Ideaal dus! 


Het lakje is een limited edition en heet Cruise couture. Een leuke naam moet ik zeggen! Deze lak heb ik al een tijd in mijn stash. Maar doordat ik soms zoveel lakjes heb. kies ik al gauw iets "veiligs" waarvan ik weet dat het goed uitpakt. Van de week had ik een rustig dagje en besloot ik eens voor een pastel kleur te gaan. Wauw, ik ben er tevreden over. Bij 1 laagje heb je al een mooie dek laag. Maar bij twee lagen komt de kleur echt tot zijn recht! Waarom heb ik deze niet veel eerder tevoorschijn gehaald? Dit is echt mijn favoriet voor de komende tijd!


Wat is jullie ideale lente-lakje?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat een prachtig lente lakje! Ik heb een paar ideale lente lakjes, maar pastelkleurtjes blijven altijd favoriet bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekker zomers kleurtje!

    Bedankt voor je tip voor de winged eyeliner! heel lief van je (:

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn