Doorgaan naar hoofdcontent

Swatch Catrice Cruise Couture


De vorige keer swatchte ik een aantal Sally Hansen lakjes voor jullie, Dat is alweer een hele tijd terug! Dus tijd voor een nieuwe swatch. Namelijk dit mooie blauwe lakje van Catrice, een echt lente-kleurtje om je outfit op te fleuren!Het lakje moet van te voren goed gerold worden. Nu vraag je je misschien af, waarom gerolt? Door te schudden krijg je luchtbellen in je nagellak en ik word daar nogal kriegel van. Door de nagellak als het ware rustige tussen je handen te rollen meng je het lakje goed. Maar ontstaan er geen bubbels. Ideaal dus! 


Het lakje is een limited edition en heet Cruise couture. Een leuke naam moet ik zeggen! Deze lak heb ik al een tijd in mijn stash. Maar doordat ik soms zoveel lakjes heb. kies ik al gauw iets "veiligs" waarvan ik weet dat het goed uitpakt. Van de week had ik een rustig dagje en besloot ik eens voor een pastel kleur te gaan. Wauw, ik ben er tevreden over. Bij 1 laagje heb je al een mooie dek laag. Maar bij twee lagen komt de kleur echt tot zijn recht! Waarom heb ik deze niet veel eerder tevoorschijn gehaald? Dit is echt mijn favoriet voor de komende tijd!


Wat is jullie ideale lente-lakje?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wat een prachtig lente lakje! Ik heb een paar ideale lente lakjes, maar pastelkleurtjes blijven altijd favoriet bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekker zomers kleurtje!

    Bedankt voor je tip voor de winged eyeliner! heel lief van je (:

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?