Doorgaan naar hoofdcontent

Review Dove creme mousse


Toen ik deze crème mousse zag moest ik denken aan het "toefje" van een cupcake. Dus vandaar de foto. Maar het bleek nog best lastig! Ik kreeg het niet voor elkaar, dus nu is het een mini toefje in een mega cupcake. Tja, het is een keer wat anders! Het design en de verpakking is echt "Dove" Strak met ronde vormen en niet te veel poes pas. Daar hou ik wel van. Al moet ik wel toegeven dat ik al gauw bezwijk onder lieve verpakkingen met veel bloemetjes. Maar voor een product zoals als dit vind ik het een mooie uitstraling hebben. 


De dop vind ik minder. Weet je waarom? Hij is niet Anouschka bestendig. Nu snap ik dat niet alle bedrijven hun verpakkingen aan kunnen passen. Maar een dop aan de onderkant werkt niet bij mij. Ik ben er nogal een kluns in. Want hoe vaak heb ik wel niet dat ik de fles op de grond laat vallen tijdens het douchen. Omdat het allemaal zo glad is. Gevolg? Een dop die er niet meer op kan en een fles die leeg stroomt. Gelukkig heeft deze fles tijdens mijn douche uurtjes nog geen kennis gemaakt met de badkamer vloer. 


Toen ik deze crème mousse thuis kreeg ben ik hem gelijk gaan testen. Ik kreeg het idee van cupcakes en scheerschuim. Het is zo gek dat dit veranderd in body wash zodra er water bij komt. Maar ondanks de substantie werkt het wel fijn. Zodra ik het op mijn lichaam aanbreng komen heerlijke geuren mij tegemoet. een frisse geur, maar wel mild zodat het niet te overheersend is. Ondanks de gekke substantie ben ik gek op dit product. Het ruikt goed en brengt fijn aan en dan is het ook nog eens verzorging voor je huid. Wat wil je nog meer? Een prima product dus. Het enige nadeel vind ik is dat als je het aanbrengt je "toefje" uit elkaar valt in meer "toefjes"" waardoor soms wat body wash verloren gaat. Maar al met al een lekker product om 's morgens mee wakker te worden. Want wat is er fijner dan een frisse geur onder de douche op de vroege morgen. 

Kennen jullie Dove crème mousse al?

Liefs Anouschka 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn