Doorgaan naar hoofdcontent

vrolijkheid, springende lammetjes en veel zon!

 
Vroeger maakte ik weleens een aftelkalender. Waar ik elke dag een kruisje op zetten zodat ik wist hoeveel nachtjes ik nog moest slapen voordat ik bijvoorbeeld jarig was, hoe dichter ik bij het rondje kwam "De dag" hoe zenuwachtiger ik werd. Zo gebeurde het vaak dat het laatste nachtje "slapen", wakker liggen werd omdat ik te zenuwachtig was.
 
Dit heb ik ook met de lente. Natuurlijk maak ik geen aftelkalender, maar poeh wat kijk ik er naar uit! Nog een paar dagen en dan zijn we hopelijk eindelijk van de kou af. Tenzij Moeder Natuur besluit om een dikke laag sneeuw achter te laten midden in April. Ik hoop het  niet! Maar waarom ik nou zo van de lente hou? Dat laat ik je graag weten....
 
1. Ik ben een koukleum en het gebeurd vaak dat ik in de lente en/of zomer in een lange broek loop. Maar zodra ik het eindelijk te warm heb. Haal ik mijn zomer rokjes en jurkjes weer tevoorschijn!
 
 
2. Lekker in het Sonsbeekpark in Arnhem zitten met wat vrienden. Elk jaar zitten we er weer en vaak tot 's avonds laat. Ik kan niet wachten tot dat eindelijk weer kan. Het is altijd weer gezellig!
 
3. Springende lammetjes! Bij mij in de buurt heb je de "schaapskooi", daar lopen duizenden (oké, misschien wat minder) rond. Zodra ze naar buiten kunnen ga ik altijd even kijken. Heerlijk vind ik het om die lammetje rond te zien springen in de wei. Zouden ze dan nooit een dag hebben dat ze niet vrolijk zijn?
 
 
 
4. Gekleurde kleding en accessoires! Dit kan natuurlijk ook in de winter. Maar dan pak ik het minder snel, in de zomer vallen mij de vrolijke kleuren ook sneller op en is dat het eerste wat ik uit de kast trek.
 
5. Zonnen! Dit heeft geen uitleg nodig toch? Lekker bruin worden en gewoon genieten.
 
 
6. Wijntjes drinken, Wees maar niet bang, ik drink niet veel, maar een wijntje smaakt in de lente altijd een stuk lekkerder!
 
7. vrolijkheid, Vinden jullie dat ook? Dat iedereen een stuk vrolijker is in de lente zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen. Heel facebook staat vol met zonnige berichten, mensen zeggen elkaar gedag en de kinderen spelen buiten op straat. Ik moet zeggen dat het ook goed is voor mijn humeur. Als de zon schijnt vind ik de dag een stuik leuker.
 
 
 
8. Zonnestralen, Ik lig 's morgens soms best lang in bed. Als ik dat grauwe weer zie zou ik het liefst mijzelf in het dekbed begraven. Mij niet gezien hoor! Maar als 's morgens dan de zonnestralen op mijn gezicht schijnen dan heb ik zin om op te staan en leuke dingen te gaan doen.
 
9. fotograferen, ik ga zo af en toe op pad met mijn camera. Maar met die kou was het een stuk minder. Ik kreeg de sluiter niet meer ingedrukt en mijn handen vroren nog net niet vast. In de lente heb ik daar gelukkig geen last van, dus kan ik naar het bos en allerlei dieren en mooie natuur fotograferen.
 
 
 
10. De lente is gewoon fantastisch!
 
Houden jullie ook zo van de lente?
 
Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.