Doorgaan naar hoofdcontent

vrolijkheid, springende lammetjes en veel zon!

 
Vroeger maakte ik weleens een aftelkalender. Waar ik elke dag een kruisje op zetten zodat ik wist hoeveel nachtjes ik nog moest slapen voordat ik bijvoorbeeld jarig was, hoe dichter ik bij het rondje kwam "De dag" hoe zenuwachtiger ik werd. Zo gebeurde het vaak dat het laatste nachtje "slapen", wakker liggen werd omdat ik te zenuwachtig was.
 
Dit heb ik ook met de lente. Natuurlijk maak ik geen aftelkalender, maar poeh wat kijk ik er naar uit! Nog een paar dagen en dan zijn we hopelijk eindelijk van de kou af. Tenzij Moeder Natuur besluit om een dikke laag sneeuw achter te laten midden in April. Ik hoop het  niet! Maar waarom ik nou zo van de lente hou? Dat laat ik je graag weten....
 
1. Ik ben een koukleum en het gebeurd vaak dat ik in de lente en/of zomer in een lange broek loop. Maar zodra ik het eindelijk te warm heb. Haal ik mijn zomer rokjes en jurkjes weer tevoorschijn!
 
 
2. Lekker in het Sonsbeekpark in Arnhem zitten met wat vrienden. Elk jaar zitten we er weer en vaak tot 's avonds laat. Ik kan niet wachten tot dat eindelijk weer kan. Het is altijd weer gezellig!
 
3. Springende lammetjes! Bij mij in de buurt heb je de "schaapskooi", daar lopen duizenden (oké, misschien wat minder) rond. Zodra ze naar buiten kunnen ga ik altijd even kijken. Heerlijk vind ik het om die lammetje rond te zien springen in de wei. Zouden ze dan nooit een dag hebben dat ze niet vrolijk zijn?
 
 
 
4. Gekleurde kleding en accessoires! Dit kan natuurlijk ook in de winter. Maar dan pak ik het minder snel, in de zomer vallen mij de vrolijke kleuren ook sneller op en is dat het eerste wat ik uit de kast trek.
 
5. Zonnen! Dit heeft geen uitleg nodig toch? Lekker bruin worden en gewoon genieten.
 
 
6. Wijntjes drinken, Wees maar niet bang, ik drink niet veel, maar een wijntje smaakt in de lente altijd een stuk lekkerder!
 
7. vrolijkheid, Vinden jullie dat ook? Dat iedereen een stuk vrolijker is in de lente zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen. Heel facebook staat vol met zonnige berichten, mensen zeggen elkaar gedag en de kinderen spelen buiten op straat. Ik moet zeggen dat het ook goed is voor mijn humeur. Als de zon schijnt vind ik de dag een stuik leuker.
 
 
 
8. Zonnestralen, Ik lig 's morgens soms best lang in bed. Als ik dat grauwe weer zie zou ik het liefst mijzelf in het dekbed begraven. Mij niet gezien hoor! Maar als 's morgens dan de zonnestralen op mijn gezicht schijnen dan heb ik zin om op te staan en leuke dingen te gaan doen.
 
9. fotograferen, ik ga zo af en toe op pad met mijn camera. Maar met die kou was het een stuk minder. Ik kreeg de sluiter niet meer ingedrukt en mijn handen vroren nog net niet vast. In de lente heb ik daar gelukkig geen last van, dus kan ik naar het bos en allerlei dieren en mooie natuur fotograferen.
 
 
 
10. De lente is gewoon fantastisch!
 
Houden jullie ook zo van de lente?
 
Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Ahw superleuke post, nu krijg ik er nog meer zin in! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh die eerste twee foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou ook heel erg van de lente! Leuke post! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn