Doorgaan naar hoofdcontent

vrolijkheid, springende lammetjes en veel zon!

 
Vroeger maakte ik weleens een aftelkalender. Waar ik elke dag een kruisje op zetten zodat ik wist hoeveel nachtjes ik nog moest slapen voordat ik bijvoorbeeld jarig was, hoe dichter ik bij het rondje kwam "De dag" hoe zenuwachtiger ik werd. Zo gebeurde het vaak dat het laatste nachtje "slapen", wakker liggen werd omdat ik te zenuwachtig was.
 
Dit heb ik ook met de lente. Natuurlijk maak ik geen aftelkalender, maar poeh wat kijk ik er naar uit! Nog een paar dagen en dan zijn we hopelijk eindelijk van de kou af. Tenzij Moeder Natuur besluit om een dikke laag sneeuw achter te laten midden in April. Ik hoop het  niet! Maar waarom ik nou zo van de lente hou? Dat laat ik je graag weten....
 
1. Ik ben een koukleum en het gebeurd vaak dat ik in de lente en/of zomer in een lange broek loop. Maar zodra ik het eindelijk te warm heb. Haal ik mijn zomer rokjes en jurkjes weer tevoorschijn!
 
 
2. Lekker in het Sonsbeekpark in Arnhem zitten met wat vrienden. Elk jaar zitten we er weer en vaak tot 's avonds laat. Ik kan niet wachten tot dat eindelijk weer kan. Het is altijd weer gezellig!
 
3. Springende lammetjes! Bij mij in de buurt heb je de "schaapskooi", daar lopen duizenden (oké, misschien wat minder) rond. Zodra ze naar buiten kunnen ga ik altijd even kijken. Heerlijk vind ik het om die lammetje rond te zien springen in de wei. Zouden ze dan nooit een dag hebben dat ze niet vrolijk zijn?
 
 
 
4. Gekleurde kleding en accessoires! Dit kan natuurlijk ook in de winter. Maar dan pak ik het minder snel, in de zomer vallen mij de vrolijke kleuren ook sneller op en is dat het eerste wat ik uit de kast trek.
 
5. Zonnen! Dit heeft geen uitleg nodig toch? Lekker bruin worden en gewoon genieten.
 
 
6. Wijntjes drinken, Wees maar niet bang, ik drink niet veel, maar een wijntje smaakt in de lente altijd een stuk lekkerder!
 
7. vrolijkheid, Vinden jullie dat ook? Dat iedereen een stuk vrolijker is in de lente zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen. Heel facebook staat vol met zonnige berichten, mensen zeggen elkaar gedag en de kinderen spelen buiten op straat. Ik moet zeggen dat het ook goed is voor mijn humeur. Als de zon schijnt vind ik de dag een stuik leuker.
 
 
 
8. Zonnestralen, Ik lig 's morgens soms best lang in bed. Als ik dat grauwe weer zie zou ik het liefst mijzelf in het dekbed begraven. Mij niet gezien hoor! Maar als 's morgens dan de zonnestralen op mijn gezicht schijnen dan heb ik zin om op te staan en leuke dingen te gaan doen.
 
9. fotograferen, ik ga zo af en toe op pad met mijn camera. Maar met die kou was het een stuk minder. Ik kreeg de sluiter niet meer ingedrukt en mijn handen vroren nog net niet vast. In de lente heb ik daar gelukkig geen last van, dus kan ik naar het bos en allerlei dieren en mooie natuur fotograferen.
 
 
 
10. De lente is gewoon fantastisch!
 
Houden jullie ook zo van de lente?
 
Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Ahw superleuke post, nu krijg ik er nog meer zin in! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou ook heel erg van de lente! Leuke post! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?