Doorgaan naar hoofdcontent

My life at the moment 8


Kennen jullie de film "Atlantis" toevallig? Ik heb hem vroeger met mijn moeder in de bioscoop gezien en ik vond het een prachtige film. Toen ik naar een vriendin ging, had ze de film. Dus die hebben we samen gekeken.Wauw, wat aan gave ring! zei ik toen ik de ring zag.Vervolgens mocht ik hem meenemen. Luana droeg hem niet en weet dat ik op het moment een ringen-tic heb. Thanks meid! 


Hier was Mama Octopus bijna af. Nog maar een paar tentakels miste. 


Zodra ik de eerste zonnestralen zag heb ik mijn all-stars tevoorschijn gehaald. Ze zitten heerlijk, en ik hou van deze schoenen! 


Eigenlijk vind ik de fashioniasta iets te prijzig. Maar als ik hem dan in de winkel zie, wil ik hem het liefste meenemen. Normaal laat ik hem liggen. Maar deze keer besloot ik hem toch mee te nemen. 


En oud klasgenoot van de Pabo gaf een feest. Met als thema "film" dus je mocht verkleed gaan als een film- idool of iets anders. Met de make-up was ik zo klaar. Maar de outfit? Die duurde wat langer. De outfit kan je hieronder zien. 


Bij deze outfit droeg ik nog een clutch met studs en een printed legging met mijn veter laarzen. Ik voelde mij helemaal happy in deze outfit! 


Deze kaart ging naar duitsland. Er staat een hert op die hier veel in de buurt rondlopen ( ik woon aan de bosrand) Helaas is de kaart nog steeds niet aangekomen. 


Deze nageldroger kocht ik laats voor het werk. Ik had niet verwacht dat die zou werken. Maar zodra ik merkte dat die het echt deed ben ik samen met mijn collega naar de Action gesneld om er een voor mijzelf in te slaan.


Op het werk ging ik met de leerlingen monsters maken. Super leuk! Natuurlijk moest er ook een monster komen voor op de BSO. Dus maak kennis met "Fluffy" ons monster van de BSO. 


Ja, weer een setje dierensokken. Ik kan er geen genoeg van krijgen. 


Mama Octopus is zo goed als af! Alleen nog maar wangen en dan is ze toch echt klaar. Het heeft even geduurd voordat die af was, maar voor de eerste keer haken en een amigurumi maken ben ik nog best trots met het resultaat. 


Op veel blogs kwam de serie "carrie diarys" langs. En jullie hebben mij nieuwsgierig gemaakt! Dus ik ben ook aan de serie begonnen (weer eentje voor aan mijn serie-lijst) Wat een geweldige serie is het, en ik ben pas bij de eerste aflevering. Ik ben benieuwd! 


Dinsdag 5 maart was ik jarig, omdat niet alle familieleden meer langs komen krijg ik een leuk kaartje van ze. Echt super lief! Dus toen de postbode 5 maart langs de deur kwam werd ik super blij. Een stapel kaartjes veel door de brievenbus. Bedankt allemaal! 


Deze skull broche/ketting? kocht ik een tijdje terug. Eindelijk heb ik een blouse gevonden waar die aan kon. Ik denk dat ik nog een witte koop zodat ik kan afwisselen. Maar het maakt mijn outfit in ieder geval af. Wat vinden jullie ervan?

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn