Doorgaan naar hoofdcontent

Follow me op bloglovin

Er gaat weer wat rond in de bloggers wereld. Namelijk dat Googl friend connect verdwijnt vanaf 1 juni. Natuurlijk hoop ik dat dit niet waar is, want GFC is een super fijne manier om bloggers te volgen. Ik ben al druk bezig om de mensen die ik via GFC volg toe te voegen aan mijn bloglovin account. Ik volg meer dan 200 verschillende blogs. Dus de komende tijd ben ik er nog wel even zoet mee.
 
Zelf heb ik ongeveer 100 volgers via GFC die vaak een lieve reactie achter laten. Maar ik moet er niet aan denken dat ik jullie als volgers kwijt raak. Veel van jullie volg ik ook. Daarom de vraag of jullie mij via Bloglovin willen gaan volgen. Zodat we elkaars blogs nog steeds kunnen bezoeken, waant we hebben er allemaal hard voor gewerkt!
 
 Follow on Bloglovin
 
 
Liefs Anouschka 


Reacties

 1. Volgens mij gaat GFC niet weg, maar Google Reader. In elk geval volgde ik je al met Bloglovin' haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oke, thanks. Daar ben ik echt super blij mee. Ik was al bang dat ik mijn volgers kwijt zou raken. En dat zou super zonde zijn!

   Verwijderen
 2. Nee idd, wat Luun zegt; alleen de google reader gaat weg maar GFC (gelukkig!!) niet!
  Voor het geval dat; ik volgde je volgens mij al via bloglovin:)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. gelukkig maar! Daar ben ik echt blee mee. Ik was al bang dat ik mijn volgers en de mensen die ik zelf volg kwijt zou raken. Bedankt voor het volgen! Liefs

   Verwijderen
 3. Ik wil er niet aan denken dat GFC gaat stoppen! Ik hoop dat het niet waar is.. Ik volg je nu met Bloglovin! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is google reader wat stopt, GFC blijft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thanks, helemaal top! Daar ben ik echt blij mee :)

   Verwijderen
 5. Ik volg je nu via bloglovin'!
  Zullen we elkaar volgen?

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?