Doorgaan naar hoofdcontent

Follow me op bloglovin

Er gaat weer wat rond in de bloggers wereld. Namelijk dat Googl friend connect verdwijnt vanaf 1 juni. Natuurlijk hoop ik dat dit niet waar is, want GFC is een super fijne manier om bloggers te volgen. Ik ben al druk bezig om de mensen die ik via GFC volg toe te voegen aan mijn bloglovin account. Ik volg meer dan 200 verschillende blogs. Dus de komende tijd ben ik er nog wel even zoet mee.
 
Zelf heb ik ongeveer 100 volgers via GFC die vaak een lieve reactie achter laten. Maar ik moet er niet aan denken dat ik jullie als volgers kwijt raak. Veel van jullie volg ik ook. Daarom de vraag of jullie mij via Bloglovin willen gaan volgen. Zodat we elkaars blogs nog steeds kunnen bezoeken, waant we hebben er allemaal hard voor gewerkt!
 
 Follow on Bloglovin
 
 
Liefs Anouschka 


Reacties

  1. Volgens mij gaat GFC niet weg, maar Google Reader. In elk geval volgde ik je al met Bloglovin' haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oke, thanks. Daar ben ik echt super blij mee. Ik was al bang dat ik mijn volgers kwijt zou raken. En dat zou super zonde zijn!

      Verwijderen
  2. Nee idd, wat Luun zegt; alleen de google reader gaat weg maar GFC (gelukkig!!) niet!
    Voor het geval dat; ik volgde je volgens mij al via bloglovin:)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. gelukkig maar! Daar ben ik echt blee mee. Ik was al bang dat ik mijn volgers en de mensen die ik zelf volg kwijt zou raken. Bedankt voor het volgen! Liefs

      Verwijderen
  3. Ik wil er niet aan denken dat GFC gaat stoppen! Ik hoop dat het niet waar is.. Ik volg je nu met Bloglovin! :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is google reader wat stopt, GFC blijft ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik volg je nu via bloglovin'!
    Zullen we elkaar volgen?

    Liefs,
    Vienna

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.