Doorgaan naar hoofdcontent

2 jaar samen

Vandaag ben ik precies 2 jaar samen met mijn vriend. Damn, wat gaat de tijd nog snel. Ik kan mij nog herinneren dat we net een maand hadden. Het gaat zo snel! Vandaag dus een lekker dagje samen met mijn vriend. Lekker uit eten, naar de bioscoop en meer. Ik heb er zin in!
 
 
Wat doen jullie vandaag?
 
Liefs Anouschka

Reacties

 1. Gefeliciteerd ♥ Geniet er van saampjes!

  Wij gaan vandaag naar de Ikea, Kwantum, Leen Bakker etc ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! :D
  Ik ga vandaag brieven schrijven naar mijn penvriendinnen en verder heb ik nog geen idee eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ik ga.. eh... huiswerk doen... liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.