Doorgaan naar hoofdcontent

2 jaar samen

Vandaag ben ik precies 2 jaar samen met mijn vriend. Damn, wat gaat de tijd nog snel. Ik kan mij nog herinneren dat we net een maand hadden. Het gaat zo snel! Vandaag dus een lekker dagje samen met mijn vriend. Lekker uit eten, naar de bioscoop en meer. Ik heb er zin in!
 
 
Wat doen jullie vandaag?
 
Liefs Anouschka

Reacties

 1. Gefeliciteerd ♥ Geniet er van saampjes!

  Wij gaan vandaag naar de Ikea, Kwantum, Leen Bakker etc ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! :D
  Ik ga vandaag brieven schrijven naar mijn penvriendinnen en verder heb ik nog geen idee eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ik ga.. eh... huiswerk doen... liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn