Doorgaan naar hoofdcontent

2 jaar samen

Vandaag ben ik precies 2 jaar samen met mijn vriend. Damn, wat gaat de tijd nog snel. Ik kan mij nog herinneren dat we net een maand hadden. Het gaat zo snel! Vandaag dus een lekker dagje samen met mijn vriend. Lekker uit eten, naar de bioscoop en meer. Ik heb er zin in!
 
 
Wat doen jullie vandaag?
 
Liefs Anouschka

Reacties

 1. Gefeliciteerd ♥ Geniet er van saampjes!

  Wij gaan vandaag naar de Ikea, Kwantum, Leen Bakker etc ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! :D
  Ik ga vandaag brieven schrijven naar mijn penvriendinnen en verder heb ik nog geen idee eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ik ga.. eh... huiswerk doen... liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)