Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden


Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik 
's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn. 

Met bovenstaande sokken begon mijn liefde, ik bedoel...kijk nou! Dat is toch gewoon om vrolijk van te worden? 

 ik heb al een aantal keer e-bay afgezocht naar sokken, en daar hebben ze veel leuke setjes. Kijk wel goed of ze ook naar Nederland verzenden. Maar dit setje behoort toch echt tot 1 van mijn favorieten. Pas op dat je niet te veel los gaat op e-bay. geloof me, e-bay is verslavend. 
Niet alleen leuke dierensokken maar ook gewoon gekke sokken heb je op e-bay. Zo kan je op een sombere druilerige dag, toch nog een beetje kleur dragen. Ook al ziet niemand het, jij weet het en dat is al leuk genoeg. Niemand hoeft namelijk te weten dat je sokken die dag absoluut niet matchen bij je kleding of je humeur. ik bedoel who cares.


Dragen jullie ook zulke sokken of houden jullie het liever bij iets rustigere sokken?

Liefs Anouschka 

Bron foto's: weheartit , ebay en eigen foto's 

Reacties

 1. ahw leuke post, en leuke sokken haha! Makes me smile :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke sokken! Die oortjes ook eraan, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb laatst regenboogsokken met wolkjes en echt van die tenen eraan hahaha 3 leuke dingen verwerkt in 1 sok hoe cool :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuk ik heb ook een sokken tik groetjes ancreatief

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?