Doorgaan naar hoofdcontent

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden


Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik 
's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn. 

Met bovenstaande sokken begon mijn liefde, ik bedoel...kijk nou! Dat is toch gewoon om vrolijk van te worden? 

 ik heb al een aantal keer e-bay afgezocht naar sokken, en daar hebben ze veel leuke setjes. Kijk wel goed of ze ook naar Nederland verzenden. Maar dit setje behoort toch echt tot 1 van mijn favorieten. Pas op dat je niet te veel los gaat op e-bay. geloof me, e-bay is verslavend. 
Niet alleen leuke dierensokken maar ook gewoon gekke sokken heb je op e-bay. Zo kan je op een sombere druilerige dag, toch nog een beetje kleur dragen. Ook al ziet niemand het, jij weet het en dat is al leuk genoeg. Niemand hoeft namelijk te weten dat je sokken die dag absoluut niet matchen bij je kleding of je humeur. ik bedoel who cares.


Dragen jullie ook zulke sokken of houden jullie het liever bij iets rustigere sokken?

Liefs Anouschka 

Bron foto's: weheartit , ebay en eigen foto's 

Reacties

 1. ahw leuke post, en leuke sokken haha! Makes me smile :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke sokken! Die oortjes ook eraan, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb laatst regenboogsokken met wolkjes en echt van die tenen eraan hahaha 3 leuke dingen verwerkt in 1 sok hoe cool :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuk ik heb ook een sokken tik groetjes ancreatief

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.