Doorgaan naar hoofdcontent

I took my camera with me..

Soms heb ik van die momenten en dan heb ik gewoon ergens zin in. Zo ook vandaag! Dus besloot ik mijn camera te pakken en op pad te gaan. Want hoe vaak heb ik wel niet dat ik iets zie, maar geen camera bij mij heb of op het moment dat ik een foto wil maken met mijn mobiel mijn mobiel zegt; "bekijk het maar!" Zo vervelend. Dus besloot ik vandaag een middag op pad te gaan met... mijn camera 

De foto's die ik binnen maak gaan goed, maar de foto's buiten? Daar moet ik echt nog mee oefenen. Het was lastiger dan ik dacht. Ik moet nog de goede positie zien te vinden. Want als ik met mijn oog wat moois zag was het lastig op op de camera vast te leggen. Maar oefening baart kunst, hoop ik. Ik vond het in ieder geval heerlijk om te doen, dus ik blijf zeker oefenen.

Gaan jullie weleens met jullie camera op pad?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wauw, die van in het bos ofzo is best goed gelukt hoor! Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's =]! En ja, ik ga heel vaak met mijn camera op pad =]! Bijna altijd eigenlijk wel <3! Ik zie het bijna als m'n baby haha. Moet er goed voor zorgen en wil het altijd bij mij haha ;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?