Doorgaan naar hoofdcontent

I took my camera with me..

Soms heb ik van die momenten en dan heb ik gewoon ergens zin in. Zo ook vandaag! Dus besloot ik mijn camera te pakken en op pad te gaan. Want hoe vaak heb ik wel niet dat ik iets zie, maar geen camera bij mij heb of op het moment dat ik een foto wil maken met mijn mobiel mijn mobiel zegt; "bekijk het maar!" Zo vervelend. Dus besloot ik vandaag een middag op pad te gaan met... mijn camera 

De foto's die ik binnen maak gaan goed, maar de foto's buiten? Daar moet ik echt nog mee oefenen. Het was lastiger dan ik dacht. Ik moet nog de goede positie zien te vinden. Want als ik met mijn oog wat moois zag was het lastig op op de camera vast te leggen. Maar oefening baart kunst, hoop ik. Ik vond het in ieder geval heerlijk om te doen, dus ik blijf zeker oefenen.

Gaan jullie weleens met jullie camera op pad?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Wauw, die van in het bos ofzo is best goed gelukt hoor! Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's =]! En ja, ik ga heel vaak met mijn camera op pad =]! Bijna altijd eigenlijk wel <3! Ik zie het bijna als m'n baby haha. Moet er goed voor zorgen en wil het altijd bij mij haha ;)!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn