Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing SentDit kaartje was erg moeilijk te vinden. Ik heb er 23 dagen over gedaan voordat ik het perfecte kaartje kon vinden, eigenlijk veel te lang. Maar goed! De persoon is er blij mee. Al zal het kaartje nog wel even uitleg nodig hebben.


Deze persoon vond het leuk om een kaartje te ontvangen, en niet zomaar een kaartje. Hij had veel idee├źn voor het perfecte kaartje. Naast dat er auto's en boeken bij zijn voorkeur stonden. Stond er ook nog wat anders. namelijk; gay gerelateerd of erotiek. Nou, dat had ik nog niet meegemaakt. Dus een leuke uitdaging.

Na een paar dagen alle winkels af gegaan te zijn in Arnhem, Zutphen en omstreken had ik de moed bijna opgegeven totdat de bak met kaarten mij te binnen schoot die ik ooit eens allemaal bij elkaar heb gesprokkeld en gekocht, en ja hoor! Daar zat dit kaartje in. Super leuk!

De persoon was erg blij met het kaartje en het had hem aan het lachen gemaakt, hij vond het erg origineel. Dit kaartje heeft 517 km afgereisd, ik ben benieuwd naar het kaartje wat ik nu ga ontvangen.

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Hij is leuk! Ik ben ook fanatiek Postcrosser, maar deze heb ik nog niet eerder gezien :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)