Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing SentDit kaartje was erg moeilijk te vinden. Ik heb er 23 dagen over gedaan voordat ik het perfecte kaartje kon vinden, eigenlijk veel te lang. Maar goed! De persoon is er blij mee. Al zal het kaartje nog wel even uitleg nodig hebben.


Deze persoon vond het leuk om een kaartje te ontvangen, en niet zomaar een kaartje. Hij had veel ideeën voor het perfecte kaartje. Naast dat er auto's en boeken bij zijn voorkeur stonden. Stond er ook nog wat anders. namelijk; gay gerelateerd of erotiek. Nou, dat had ik nog niet meegemaakt. Dus een leuke uitdaging.

Na een paar dagen alle winkels af gegaan te zijn in Arnhem, Zutphen en omstreken had ik de moed bijna opgegeven totdat de bak met kaarten mij te binnen schoot die ik ooit eens allemaal bij elkaar heb gesprokkeld en gekocht, en ja hoor! Daar zat dit kaartje in. Super leuk!

De persoon was erg blij met het kaartje en het had hem aan het lachen gemaakt, hij vond het erg origineel. Dit kaartje heeft 517 km afgereisd, ik ben benieuwd naar het kaartje wat ik nu ga ontvangen.

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn