Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing SentDit kaartje was erg moeilijk te vinden. Ik heb er 23 dagen over gedaan voordat ik het perfecte kaartje kon vinden, eigenlijk veel te lang. Maar goed! De persoon is er blij mee. Al zal het kaartje nog wel even uitleg nodig hebben.


Deze persoon vond het leuk om een kaartje te ontvangen, en niet zomaar een kaartje. Hij had veel idee├źn voor het perfecte kaartje. Naast dat er auto's en boeken bij zijn voorkeur stonden. Stond er ook nog wat anders. namelijk; gay gerelateerd of erotiek. Nou, dat had ik nog niet meegemaakt. Dus een leuke uitdaging.

Na een paar dagen alle winkels af gegaan te zijn in Arnhem, Zutphen en omstreken had ik de moed bijna opgegeven totdat de bak met kaarten mij te binnen schoot die ik ooit eens allemaal bij elkaar heb gesprokkeld en gekocht, en ja hoor! Daar zat dit kaartje in. Super leuk!

De persoon was erg blij met het kaartje en het had hem aan het lachen gemaakt, hij vond het erg origineel. Dit kaartje heeft 517 km afgereisd, ik ben benieuwd naar het kaartje wat ik nu ga ontvangen.

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Hij is leuk! Ik ben ook fanatiek Postcrosser, maar deze heb ik nog niet eerder gezien :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?