Doorgaan naar hoofdcontent

Postcrossing SentDit kaartje was erg moeilijk te vinden. Ik heb er 23 dagen over gedaan voordat ik het perfecte kaartje kon vinden, eigenlijk veel te lang. Maar goed! De persoon is er blij mee. Al zal het kaartje nog wel even uitleg nodig hebben.


Deze persoon vond het leuk om een kaartje te ontvangen, en niet zomaar een kaartje. Hij had veel idee├źn voor het perfecte kaartje. Naast dat er auto's en boeken bij zijn voorkeur stonden. Stond er ook nog wat anders. namelijk; gay gerelateerd of erotiek. Nou, dat had ik nog niet meegemaakt. Dus een leuke uitdaging.

Na een paar dagen alle winkels af gegaan te zijn in Arnhem, Zutphen en omstreken had ik de moed bijna opgegeven totdat de bak met kaarten mij te binnen schoot die ik ooit eens allemaal bij elkaar heb gesprokkeld en gekocht, en ja hoor! Daar zat dit kaartje in. Super leuk!

De persoon was erg blij met het kaartje en het had hem aan het lachen gemaakt, hij vond het erg origineel. Dit kaartje heeft 517 km afgereisd, ik ben benieuwd naar het kaartje wat ik nu ga ontvangen.

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.