Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD Street style

Ik doe overl inspiratie op, zo ook met uitgaan. Ik ga vaak naar een kroeg in Arnhem waar vooral veel mensen komen die houden van de alternatieve stijl. Geweldig vind ik dat! Een tijd geleden zag ik een aantal meiden die hun outfit geweldig leuk hadden gecombineerd met een petje. Dat kan ik ook bedacht ik mij, Dus ik ben mij kledingkast ingedoken. Zie hier het resultaat.


skul armbanden/ Claire's 
oorbellen/ Claire's 


Ny pet/ gekregen
t-shirt/ Forever 21


sneaker wedges/ Jennyfer (Parijs) 


sjaal/ Cool cat
vestje/ h&m 

Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Liefs Anouschka Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.