Doorgaan naar hoofdcontent

Kletspraatje Januari


Aangezien ik leuke reacties kreeg op mijn kletspraatje van december heb ik besloten om er mee door te gaan. Ik heb gezien dat jullie het leuk vinden om te lezen, en ik hou van kletsen. 1 + 1 = 2, oftewel ik ga er weer even lekker op los.Goede voornemens daar doe ik niet aan, ze zijn toch gedoemd om te falen, en al helemaal in het nieuwe jaar. Ik ga bijna elke week trouw naar de sportschool. Begin januari is de sportschool stamp vol, elk apparaat is wel bezet, en de kleedkamer lijkt wel een kippenhok (bij de vrouwen dan, ik heb namelijk geen idee hoe het bij de mannen eruit ziet) Maar nu tegen het einde van de maand loopt het steeds leger en in februari zitten we weer op hetzelfde aantal + een paar nieuwe doorzetters. Ik herken de gezichten van de mensen die er al een aantal jaar sporten, en er zijn een aantal nieuwe bij. Respect voor hen! 


Als ik goede voornemens heb dan begin ik er gelijk aan en ik wacht niet in het nieuwe jaar, zo ben ik vorig jaar al begonnen met gezonder eten. Geen boterhammen met pasta meer, maar een gezond ontbijt en lunch. Ik moet zeggen dat ik het aardig vol hou. Jullie vragen je misschien af waarom ik het 'aardig' vol hou en ik ben nu eigenlijk ook verplicht dat te melden. Een aantal dagen geleden ging ik de mist in. Geen enkel chocolaatje of koekje was veilig voor mij, eveneens als de Pombeerchips en de chocolade M&M's. Foutje! een iets minder dagje. Maar ik geef niet op, de volgende dag zat ik weer netjes aan mijn yoghurt en een fruitig drankje.


Er ligt sneeuw, en niet een beetje ook! ja echt! Ik dacht dat het misschien handig was om te melden. Voor het geval jullie nog niet uit het raam hebben gekeken. Die grote pak sneeuw heb ik getrotseerd met camera en hond genaamd Moos en natuurlijk mijn lieve vriend. Zodat ik mooie foto's kon maken, en dat is nog best gelukt. Helaas heeft dit weer geen goede invloed op mijn lichaam. Mijn handen vroren er al snel af waardoor ik het knopje niet meer in kon drukken op een gegeven moment. Gelukkig kwamen mijn oom en tante met een paar handige tips. Handschoenen met een flapje. Je weet wel, die kinderen ook dragen. Eerst heb je vingertop handschoenen (zo heten ze toch?) en vervolgens doe je het "flapje" om en dan heb je wanten! Ideaal. Dus...flapje open, foto maken en flapje dicht! Geen koude handen en wat meer foto's dan ik nu had.


Elke week bedenk ik een leuke knutsel activiteit voor de leerlingen op dinsdag. Vaak gebeurd het dat ik dagen van te voren niks weet. Maar zodra ik een avond van te voren ga brainstormen weet ik het opeens wel?! hoe gek is dat? Zou ik misschien moeten werken met tijdsdruk. Wat wel het nadeel is, is dat ik dan perse dat wil maken wat ik heb bedacht. Waardoor ik nu al sinds 9:00 achter de computer zit en het niet kan vinden. Ik ben bang dat ik zelf een bouwplaat moet gaan maken die de leerlingen om kunnen trekken. Dus de knutsel activiteit voor Valentijnsdag gaat nog even duren.

Wat deden jullie allemaal deze maand?

Liefs Anouschka 

bron foto's: weheartit

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?