Doorgaan naar hoofdcontent

I took my camera with me 2


Ik ben weer met mijn camera op pad geweest, Maar wat is sneeuw lastig te fotograferen. Gelukkig "oefeing baart kunst" Want toen mijn handen bijna bevoren waren kreeg ik de smaak te pakken. Nu nog opzoek naar iets wat mij warm houd met dit weer, Zodat ik ook zonder bevroren handen foto's kan maken. Aan het einde nog even rennen met Moos om warm te worden.

Wat doen jullie met dit winterse weer?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Leuk! Hoop dat er snel weer een nog dikker pak sneeuw bijkomt =]!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw leuke foto's! Ik wil ook graag foto's maken in de sneeuw, maar bij mij worden ze niet zo leuk geloof ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's zeg. Mooi zo in de sneeuw. :) vooral die met hond Moos vind ik erg leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.