Doorgaan naar hoofdcontent

I took my camera with me 2


Ik ben weer met mijn camera op pad geweest, Maar wat is sneeuw lastig te fotograferen. Gelukkig "oefeing baart kunst" Want toen mijn handen bijna bevoren waren kreeg ik de smaak te pakken. Nu nog opzoek naar iets wat mij warm houd met dit weer, Zodat ik ook zonder bevroren handen foto's kan maken. Aan het einde nog even rennen met Moos om warm te worden.

Wat doen jullie met dit winterse weer?

Liefs Anouschka 

Reacties

 1. Leuk! Hoop dat er snel weer een nog dikker pak sneeuw bijkomt =]!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahw leuke foto's! Ik wil ook graag foto's maken in de sneeuw, maar bij mij worden ze niet zo leuk geloof ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's zeg. Mooi zo in de sneeuw. :) vooral die met hond Moos vind ik erg leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)