Doorgaan naar hoofdcontent

Uitpakken van de doos Filmpje "Winter Musthaves"

Deze maand stond de beautybox in het teken van winter musthaves. Ideaal met de sneeuw van afgelopen weken. Want sneeuw is leuk, maar niet echt bevordelijk voor het perfecte kapsel en een mooie huid. Want zodra je de deur uit loopt, word je haar statisch en voelt je gezicht aan als schuurpapier. Gelukkig hebben ze daar bij de beautybox wat op gevonden.


Naar welk product zijn jullie benieuwd?

Liefs Anouschka 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.