Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD DIY shirt and blue


Een enkele keer durf ik los te gaan met mijn outfit, en draag ik iets wat ik zelf heb gediyt. Dit keer een t-shirt die ooit van mijn zus was. Ik vond het plaatje zo gaaf met al het blauw, dat ik besloot om hem te verknippen zodat ik hem zou passen. Ik heb hem nu een aantal keer gedragen en ik ben er blij mee!Het t-shirt was een mannen shirt. Dus recht toe recht aan een t-shirt, geen vorm helemaal niks.  Tja. ik vind het leuk om iets te dragen wat ik echt gaaf vind zoals een bandshirt. Maar dan moeten ze wel een beetje zitten anders kan ik net zo goed een linnenzak dragen, scheelt wel tijd in de ochtend, maar ik denk dat dat geen succes gaat worden. Wat ik als eerste heb gedaan zijn de mouwen eraf knippen tot onder de oksel. Nou komt de openen tot ongeveer onder mijn ribben. Ik draag er in de zomer een gekleurd shirt onder omdat hij erg laag is, door de kleur eronder krijg je een leuk effect. Aangezien het nu wat kouder is maakte ik de outfit af met een blauwe cardigan. 


Nadat ik de mouwen eraf had geknipt zat het shirt onder veel te wijd. Dit heb ik opgelost door er stroken in te knippen en dit te vlechten. Zo werd het shirt strakker en kreeg ik een mooi effect.


Onder het shirt een leuke spijkerbroek zodat het niet een al te donkere outfit word.


De skull armbandjes kocht ik van de week bij de Claire's in Arnhem. Ze kostte nog maar 1 euro per stuk. Mochten ze hem niet bij de Claire's hebben in jullie stad. Kijk dan even op e-bay. Want daar zijn ze ook te krijgen. Het blauwe armbandje vond ik vorige maand in mijn beautybox. Deze komt van blingissimo en is ook online te bestellen.

Wat vinden jullie van de outfits? 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.