Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD DIY shirt and blue


Een enkele keer durf ik los te gaan met mijn outfit, en draag ik iets wat ik zelf heb gediyt. Dit keer een t-shirt die ooit van mijn zus was. Ik vond het plaatje zo gaaf met al het blauw, dat ik besloot om hem te verknippen zodat ik hem zou passen. Ik heb hem nu een aantal keer gedragen en ik ben er blij mee!Het t-shirt was een mannen shirt. Dus recht toe recht aan een t-shirt, geen vorm helemaal niks.  Tja. ik vind het leuk om iets te dragen wat ik echt gaaf vind zoals een bandshirt. Maar dan moeten ze wel een beetje zitten anders kan ik net zo goed een linnenzak dragen, scheelt wel tijd in de ochtend, maar ik denk dat dat geen succes gaat worden. Wat ik als eerste heb gedaan zijn de mouwen eraf knippen tot onder de oksel. Nou komt de openen tot ongeveer onder mijn ribben. Ik draag er in de zomer een gekleurd shirt onder omdat hij erg laag is, door de kleur eronder krijg je een leuk effect. Aangezien het nu wat kouder is maakte ik de outfit af met een blauwe cardigan. 


Nadat ik de mouwen eraf had geknipt zat het shirt onder veel te wijd. Dit heb ik opgelost door er stroken in te knippen en dit te vlechten. Zo werd het shirt strakker en kreeg ik een mooi effect.


Onder het shirt een leuke spijkerbroek zodat het niet een al te donkere outfit word.


De skull armbandjes kocht ik van de week bij de Claire's in Arnhem. Ze kostte nog maar 1 euro per stuk. Mochten ze hem niet bij de Claire's hebben in jullie stad. Kijk dan even op e-bay. Want daar zijn ze ook te krijgen. Het blauwe armbandje vond ik vorige maand in mijn beautybox. Deze komt van blingissimo en is ook online te bestellen.

Wat vinden jullie van de outfits? 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)