Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD DIY shirt and blue


Een enkele keer durf ik los te gaan met mijn outfit, en draag ik iets wat ik zelf heb gediyt. Dit keer een t-shirt die ooit van mijn zus was. Ik vond het plaatje zo gaaf met al het blauw, dat ik besloot om hem te verknippen zodat ik hem zou passen. Ik heb hem nu een aantal keer gedragen en ik ben er blij mee!Het t-shirt was een mannen shirt. Dus recht toe recht aan een t-shirt, geen vorm helemaal niks.  Tja. ik vind het leuk om iets te dragen wat ik echt gaaf vind zoals een bandshirt. Maar dan moeten ze wel een beetje zitten anders kan ik net zo goed een linnenzak dragen, scheelt wel tijd in de ochtend, maar ik denk dat dat geen succes gaat worden. Wat ik als eerste heb gedaan zijn de mouwen eraf knippen tot onder de oksel. Nou komt de openen tot ongeveer onder mijn ribben. Ik draag er in de zomer een gekleurd shirt onder omdat hij erg laag is, door de kleur eronder krijg je een leuk effect. Aangezien het nu wat kouder is maakte ik de outfit af met een blauwe cardigan. 


Nadat ik de mouwen eraf had geknipt zat het shirt onder veel te wijd. Dit heb ik opgelost door er stroken in te knippen en dit te vlechten. Zo werd het shirt strakker en kreeg ik een mooi effect.


Onder het shirt een leuke spijkerbroek zodat het niet een al te donkere outfit word.


De skull armbandjes kocht ik van de week bij de Claire's in Arnhem. Ze kostte nog maar 1 euro per stuk. Mochten ze hem niet bij de Claire's hebben in jullie stad. Kijk dan even op e-bay. Want daar zijn ze ook te krijgen. Het blauwe armbandje vond ik vorige maand in mijn beautybox. Deze komt van blingissimo en is ook online te bestellen.

Wat vinden jullie van de outfits? 

Liefs Anouschka 

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn