Doorgaan naar hoofdcontent

Come closer

Ik was laatst in de stad en heb een aantal inkopen gedaan. Zo ook dit t-shirt. ben er echt blij mee! Meestal ben ik niet van de witte t-shirt maar deze kon ik niet laten liggen. Het was de bedoeling om hem aan te doen met het 5 euro h&m rokje ( taillerok) maar aangezien het daar te fris voor was heb ik het gecombineerd met een spijkerbroek. Later op de dag heb ik het nog gecombineerd met een cardigan in het zwart.

damn, door de flits een vlek op mijn hoofd XD

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.