Doorgaan naar hoofdcontent

Stage outfit!

Voor stage heb ik altijd wat netters aan. Maar Eergister had ik zin in een jurkje. Gelukkig mag dat op stage als die maar lang genoeg is. De enige die lang genoeg was is deze blauwe. Ben er echt zo gek op. Toen ik hem naar stage aanhad kwam er een leerling van mijn stageklas naar me toe ; Wat een leuke jurkje juffrouw. Ik heb er een vest van, vind u het goed als ik die morgen aandoe? dan zijn we een beetje hetzelfde.
Ik vond het allemaal prima. Dus de volgende dag kwam de leerling met haar vest aan naar school met panterprint. Ze was er helemaal trotst op. zo leuk om te zien! Ik mag geen foto's maken van de leerlingen. Maar ze straalde echt enorm.
Ik heb geen foto's van mijn schoenen.
Maar ik had er minnotonka's onder :)

Reacties

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..