Doorgaan naar hoofdcontent

Stage outfit!

Voor stage heb ik altijd wat netters aan. Maar Eergister had ik zin in een jurkje. Gelukkig mag dat op stage als die maar lang genoeg is. De enige die lang genoeg was is deze blauwe. Ben er echt zo gek op. Toen ik hem naar stage aanhad kwam er een leerling van mijn stageklas naar me toe ; Wat een leuke jurkje juffrouw. Ik heb er een vest van, vind u het goed als ik die morgen aandoe? dan zijn we een beetje hetzelfde.
Ik vond het allemaal prima. Dus de volgende dag kwam de leerling met haar vest aan naar school met panterprint. Ze was er helemaal trotst op. zo leuk om te zien! Ik mag geen foto's maken van de leerlingen. Maar ze straalde echt enorm.
Ik heb geen foto's van mijn schoenen.
Maar ik had er minnotonka's onder :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)