Doorgaan naar hoofdcontent

Stage outfit!

Voor stage heb ik altijd wat netters aan. Maar Eergister had ik zin in een jurkje. Gelukkig mag dat op stage als die maar lang genoeg is. De enige die lang genoeg was is deze blauwe. Ben er echt zo gek op. Toen ik hem naar stage aanhad kwam er een leerling van mijn stageklas naar me toe ; Wat een leuke jurkje juffrouw. Ik heb er een vest van, vind u het goed als ik die morgen aandoe? dan zijn we een beetje hetzelfde.
Ik vond het allemaal prima. Dus de volgende dag kwam de leerling met haar vest aan naar school met panterprint. Ze was er helemaal trotst op. zo leuk om te zien! Ik mag geen foto's maken van de leerlingen. Maar ze straalde echt enorm.
Ik heb geen foto's van mijn schoenen.
Maar ik had er minnotonka's onder :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.