Doorgaan naar hoofdcontent

Stage outfit!

Voor stage heb ik altijd wat netters aan. Maar Eergister had ik zin in een jurkje. Gelukkig mag dat op stage als die maar lang genoeg is. De enige die lang genoeg was is deze blauwe. Ben er echt zo gek op. Toen ik hem naar stage aanhad kwam er een leerling van mijn stageklas naar me toe ; Wat een leuke jurkje juffrouw. Ik heb er een vest van, vind u het goed als ik die morgen aandoe? dan zijn we een beetje hetzelfde.
Ik vond het allemaal prima. Dus de volgende dag kwam de leerling met haar vest aan naar school met panterprint. Ze was er helemaal trotst op. zo leuk om te zien! Ik mag geen foto's maken van de leerlingen. Maar ze straalde echt enorm.
Ik heb geen foto's van mijn schoenen.
Maar ik had er minnotonka's onder :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.