Doorgaan naar hoofdcontent

Oorbellen rekjes

Ik heb eindelijk oorbellen rekjes. Ik had al mijn oorbellen in doosjes,bakjes en sieradenkistjes zitten. Als ik dan s'morgens bepaalde oorbellen in wilde, kon ik ze nooit vinden. Mijn moeder wees mij erop om een oorbellenrekje aan te schaffen. Eigelijk wilde ik dat niet omdat ik het zo wel prima vond. Ik ben op internet gaan zoeken maar overal waren ze erg duur van 20 tot 25 euro. Dat was duurder dan ik in gedachte had!

Een paar weken later liep ik door Velp en zag ik in een etallage oorbellenrekjes staan. Ik vroeg wat de eigenaresse wilde hebben voor de rekjes. Ze wilde ze verkopen voor 5 euro per stuk! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Dus heb ik er gelijk 2 gekocht. Het bleek dat de eigenaresse stopte met de winkel en ze daarom de rekjes zo goed koop weg deed. Er kunnen 32 oorbellen setjes op een rekje, super handig dus :D Ik ben er super blij mee en loop niet meer uren te zoeken naar bepaalde oorbellen.
( al heb ik nu nog 2 sieradenbakjes vol met oorbellen, die paste niet meer in het rek :$)

Reacties

 1. Wow geweldig :D
  Ik zoek er ook al een tijdje naar,
  maar ze zijn inderdaad zo duur!
  5 euro is echt een superprijs hiervoor!

  &Bedankt voor je lieve reactie op m'n blog en voor het antwoord over dat konad!
  Ik zal er eventjes naar gaan het er wel vet uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heb jij even geluk zeg! ik moet me er zo ook eens dringen eentje aanschaffen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh, dat is egt een mooie rek! zoiets wil ik ook wel!

  en bedankt voor je reactie op me blog!

  XxX

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..