Doorgaan naar hoofdcontent

Het leven is weer begonnen

Voor je het weet is de vakantie alweer voorbij. Vandaag had ik weer school. Gelukkig pas laat dus kon ik mooi uitslapen. We waren allemaal netjes optijd en de leraar was weer eens te laat, zouden wij eens moeten proberen als leerling! Het zou een infodag zijn maar dat was het dus niet. We hebben allemaal even vertelt hoe de vakantie was en daarna mochten we weer gaan. dat zijn echt van die momenten waarvan je denkt "was ik maar thuis gebleven" ben benieuwd hoe het morgen word. Hier mijn outfit voor vandaag! Aangezien het wat kouder was kon ik mooi mijn blousje weer aan.

Reacties

 1. grappige ketting!

  tsja wat die kast betreft,
  dit is de enige die al mijn ruimte vult,
  en dat is nodig omdat ik op zolder slaap.
  maaaar
  de crisis is voorbij,
  ik heb flink wat uurtjes lopen ruimen,
  en een roomtour is on it's way!

  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ja leuk he, niet alles is van de primark hoor;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..