Doorgaan naar hoofdcontent

Het leven is weer begonnen

Voor je het weet is de vakantie alweer voorbij. Vandaag had ik weer school. Gelukkig pas laat dus kon ik mooi uitslapen. We waren allemaal netjes optijd en de leraar was weer eens te laat, zouden wij eens moeten proberen als leerling! Het zou een infodag zijn maar dat was het dus niet. We hebben allemaal even vertelt hoe de vakantie was en daarna mochten we weer gaan. dat zijn echt van die momenten waarvan je denkt "was ik maar thuis gebleven" ben benieuwd hoe het morgen word. Hier mijn outfit voor vandaag! Aangezien het wat kouder was kon ik mooi mijn blousje weer aan.

Reacties

 1. grappige ketting!

  tsja wat die kast betreft,
  dit is de enige die al mijn ruimte vult,
  en dat is nodig omdat ik op zolder slaap.
  maaaar
  de crisis is voorbij,
  ik heb flink wat uurtjes lopen ruimen,
  en een roomtour is on it's way!

  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ja leuk he, niet alles is van de primark hoor;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.