Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuw t-shirt

Ik ben fan van Hello Kitty (maar dat is bekend ;) ) hihihi. Daarom kon ik dit t-shirt absoluut niet laten hangen. Ik keek eigelijk voor een andere. maar die waren er niet meer. Ik baalde stevig, totdat ik dus deze zag. Ben er erg blij mee. Mij gaat het echt om het plaatje. Van de tekst "I love nerds" weet ik nog niet wat ik moet denken ;) Ik had hem willen dragen met het flevofestival ( komt nog een blog over) Maar dat kon niet. ik had teveel kleding mee voor het aantal dagen dat ik er was ;) hihi. het heeft een tijd geduurd voordat ik weer een blog plaatste. Dit was omdat ik geen foto's meer kon toevoegen. Nu ik weet hoe dat moet, kan ik vaker wat plaatsen. Wat vinden jullie van het t-shirt?

Reacties

 1. ik ben niet zo van hello kitty,
  maar ik vind dat ilovenerds wel grappig!
  zou het alleen zelf niet dragen.
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi schattog!
  ahh wat lief van je =)
  ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.