Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuw t-shirt

Ik ben fan van Hello Kitty (maar dat is bekend ;) ) hihihi. Daarom kon ik dit t-shirt absoluut niet laten hangen. Ik keek eigelijk voor een andere. maar die waren er niet meer. Ik baalde stevig, totdat ik dus deze zag. Ben er erg blij mee. Mij gaat het echt om het plaatje. Van de tekst "I love nerds" weet ik nog niet wat ik moet denken ;) Ik had hem willen dragen met het flevofestival ( komt nog een blog over) Maar dat kon niet. ik had teveel kleding mee voor het aantal dagen dat ik er was ;) hihi. het heeft een tijd geduurd voordat ik weer een blog plaatste. Dit was omdat ik geen foto's meer kon toevoegen. Nu ik weet hoe dat moet, kan ik vaker wat plaatsen. Wat vinden jullie van het t-shirt?

Reacties

 1. ik ben niet zo van hello kitty,
  maar ik vind dat ilovenerds wel grappig!
  zou het alleen zelf niet dragen.
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi schattog!
  ahh wat lief van je =)
  ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?