Doorgaan naar hoofdcontent

Image plate

Ik was al lange tijd opzoek naar een imageplate van Konad met het hoofd van Hello Kitty. Ik had die een keer gezien bij een forum en ben op zoek gegaan. Het bleek dus dat er van Konad geen imageplates bestaan van Hello Kitty :( Ik baalde echt heel erg. Want ik lak weleens hello kitty hoofdjes uit de losse hand. Maar zo'n stempel is toch een stuk makkelijker/sneller. Maar laatst zat ik op e-bay en kwam ik deze imageplates tegen.  Toen zag ik ineens dat er ook een Hello Kitty hoofdje op stond. Ik heb gelijk geboden en..... gewonnen! Ik heb ze gekocht voor 0,99 euro exclusief de verzenkosten.  Ben benieuwd of de imagplates fijn zijn omdat ze niet van Konad zijn. Het schijnt dat sommige imageplates niet diep genoeg zijn gegraveerd. Dus ik ben benieuwd! Binnenkort als ik ze binnen heb (al zal dat wel lang duren, ze komen namelijk uit Hong-kong) Dan laat ik foto's zien van het eindresultaat

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.