Doorgaan naar hoofdcontent

Image plate

Ik was al lange tijd opzoek naar een imageplate van Konad met het hoofd van Hello Kitty. Ik had die een keer gezien bij een forum en ben op zoek gegaan. Het bleek dus dat er van Konad geen imageplates bestaan van Hello Kitty :( Ik baalde echt heel erg. Want ik lak weleens hello kitty hoofdjes uit de losse hand. Maar zo'n stempel is toch een stuk makkelijker/sneller. Maar laatst zat ik op e-bay en kwam ik deze imageplates tegen.  Toen zag ik ineens dat er ook een Hello Kitty hoofdje op stond. Ik heb gelijk geboden en..... gewonnen! Ik heb ze gekocht voor 0,99 euro exclusief de verzenkosten.  Ben benieuwd of de imagplates fijn zijn omdat ze niet van Konad zijn. Het schijnt dat sommige imageplates niet diep genoeg zijn gegraveerd. Dus ik ben benieuwd! Binnenkort als ik ze binnen heb (al zal dat wel lang duren, ze komen namelijk uit Hong-kong) Dan laat ik foto's zien van het eindresultaat

Reacties

  1. ik heb ook sommige van deze plate's!
    ik vind ze wel fijn werken hoor =D
    liefs,
    denise

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?