Doorgaan naar hoofdcontent

Image plate

Ik was al lange tijd opzoek naar een imageplate van Konad met het hoofd van Hello Kitty. Ik had die een keer gezien bij een forum en ben op zoek gegaan. Het bleek dus dat er van Konad geen imageplates bestaan van Hello Kitty :( Ik baalde echt heel erg. Want ik lak weleens hello kitty hoofdjes uit de losse hand. Maar zo'n stempel is toch een stuk makkelijker/sneller. Maar laatst zat ik op e-bay en kwam ik deze imageplates tegen.  Toen zag ik ineens dat er ook een Hello Kitty hoofdje op stond. Ik heb gelijk geboden en..... gewonnen! Ik heb ze gekocht voor 0,99 euro exclusief de verzenkosten.  Ben benieuwd of de imagplates fijn zijn omdat ze niet van Konad zijn. Het schijnt dat sommige imageplates niet diep genoeg zijn gegraveerd. Dus ik ben benieuwd! Binnenkort als ik ze binnen heb (al zal dat wel lang duren, ze komen namelijk uit Hong-kong) Dan laat ik foto's zien van het eindresultaat

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.