Doorgaan naar hoofdcontent

Image plate

Ik was al lange tijd opzoek naar een imageplate van Konad met het hoofd van Hello Kitty. Ik had die een keer gezien bij een forum en ben op zoek gegaan. Het bleek dus dat er van Konad geen imageplates bestaan van Hello Kitty :( Ik baalde echt heel erg. Want ik lak weleens hello kitty hoofdjes uit de losse hand. Maar zo'n stempel is toch een stuk makkelijker/sneller. Maar laatst zat ik op e-bay en kwam ik deze imageplates tegen.  Toen zag ik ineens dat er ook een Hello Kitty hoofdje op stond. Ik heb gelijk geboden en..... gewonnen! Ik heb ze gekocht voor 0,99 euro exclusief de verzenkosten.  Ben benieuwd of de imagplates fijn zijn omdat ze niet van Konad zijn. Het schijnt dat sommige imageplates niet diep genoeg zijn gegraveerd. Dus ik ben benieuwd! Binnenkort als ik ze binnen heb (al zal dat wel lang duren, ze komen namelijk uit Hong-kong) Dan laat ik foto's zien van het eindresultaat

Reacties

  1. ik heb ook sommige van deze plate's!
    ik vind ze wel fijn werken hoor =D
    liefs,
    denise

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)