Doorgaan naar hoofdcontent

If I were a painter, And could paint a memory

In de vakantie heb ik een nieuwe 'hobby' gevonden. Namelijk schilderen. Ik heb een tijd terug een les gegeven aan kinderen over kunst. Toen heb ik met heel de klas een kunstwerk gemaakt gebasseerd op de schilder Corneille. Ik kwam erachter dat ik het schilderen erg leuk vond. Dus ben ik thuis ook maar aan de slag gegaan.
Wat vinden jullie?

 

Reacties

 1. kwastjes kunnen ook fijn zijn hoor!
  je moet alleen even weten welke waar
  voor dient, youtube heeft n hoop uitlegfilmpjes en tutorials waarin je het verschil ziet,
  de link ga ik even voor je zoeken!
  zit namelijk altijd op de ebay van mn vriend!
  haha
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. found!
  http://myworld.ebay.com/ebeautyhouse/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.