Doorgaan naar hoofdcontent

If I were a painter, And could paint a memory

In de vakantie heb ik een nieuwe 'hobby' gevonden. Namelijk schilderen. Ik heb een tijd terug een les gegeven aan kinderen over kunst. Toen heb ik met heel de klas een kunstwerk gemaakt gebasseerd op de schilder Corneille. Ik kwam erachter dat ik het schilderen erg leuk vond. Dus ben ik thuis ook maar aan de slag gegaan.
Wat vinden jullie?

 

Reacties

 1. kwastjes kunnen ook fijn zijn hoor!
  je moet alleen even weten welke waar
  voor dient, youtube heeft n hoop uitlegfilmpjes en tutorials waarin je het verschil ziet,
  de link ga ik even voor je zoeken!
  zit namelijk altijd op de ebay van mn vriend!
  haha
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. found!
  http://myworld.ebay.com/ebeautyhouse/

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..