Doorgaan naar hoofdcontent

I want to ride my bicycle, I want to ride my bike!

In de vakantie is mijn fiets gestolen. Dat was echt het minpunt van de vakantie. Het was een splinternieuwe en goede fiets. Ik ging naar de supermarkt en toen ik buiten kwam was mijn fiets weg. Ik ben nog nooit zo kwaad geweest! Aangezien ik een fiets nodig heb om naar stage te kunnen en naar me werk moest ik gauw een nieuwe zoeken. Uiteindelijk vond ik een hele leuke zwarte met gekleurde bloemen. Toen ik de advertentie s'avonds aan mijn ouders wilde laten zien was de fiets al verkocht. Daarna ben ik weer verder gaan zoeken en kwam ik een andere fiets tegen. Gelukkig ook met bloemetjes maar iets minder kleurrijk. Ben er in ieder geval super blij mee! 1 ding weet ik zeker. Er gaat een groot kettingslot op als ik even naar de supermarkt ga ;)
hieronder nog een onverwacht gemaakte foto...

Reacties

 1. ah toffe fiets!
  bedankt voor al je leuke reacties altijd =D
  mijn witte nagellak is van safari,
  die verkopen ze op www.papapa.nl
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..