Doorgaan naar hoofdcontent

I want to ride my bicycle, I want to ride my bike!

In de vakantie is mijn fiets gestolen. Dat was echt het minpunt van de vakantie. Het was een splinternieuwe en goede fiets. Ik ging naar de supermarkt en toen ik buiten kwam was mijn fiets weg. Ik ben nog nooit zo kwaad geweest! Aangezien ik een fiets nodig heb om naar stage te kunnen en naar me werk moest ik gauw een nieuwe zoeken. Uiteindelijk vond ik een hele leuke zwarte met gekleurde bloemen. Toen ik de advertentie s'avonds aan mijn ouders wilde laten zien was de fiets al verkocht. Daarna ben ik weer verder gaan zoeken en kwam ik een andere fiets tegen. Gelukkig ook met bloemetjes maar iets minder kleurrijk. Ben er in ieder geval super blij mee! 1 ding weet ik zeker. Er gaat een groot kettingslot op als ik even naar de supermarkt ga ;)
hieronder nog een onverwacht gemaakte foto...

Reacties

 1. ah toffe fiets!
  bedankt voor al je leuke reacties altijd =D
  mijn witte nagellak is van safari,
  die verkopen ze op www.papapa.nl
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

#Outfit

I'm so happy with my new shirt!

Workshop" Wrap your gift" van Pimpelmees & Millendoni

Afgelopen zondag ging ik naar "webshop till you drop" in de fabrique in Utrecht vlak bij station  Maarssen. Dit is een evenement waarbij verschillende webshops hun producten kunnen laten zien. In plaats van het zien op een beeldscherm kon je de producten aanraken, proeven en meer. Ideaal voor een twijfelaar zo als ik. Ook is het een leuke manier om nieuwe webshops te leren kennen. Ook al regende het aan een stuk door, de volkswagenbusjes die je ophaalde bij station Maarssen maakte het helemaal goed.