Doorgaan naar hoofdcontent

From Barcelona

Mijn ouders zijn op vakantie geweest naar Barcelona en wat ben ik jaloers! Ik ga al jaren niet meer met mijn ouders op vakantie. Maar toen ze zeide dat ze naar Spanje gingen baalde ik best wel. Wie wil er nou niet naar Spanje? Nu heb ik besloten met Ganya ( goede vriendin van me ) Volgend jaar samen naar Spanje te gaan. om te gaan shoppen tot we er bij neervallen ;) Me ouders hadden gekeken voor een Addidas vest. Want die wil ik al zo lang. Helaas hebben ze die niet kunnen vinden. Ze zagen wel de echte maar die vind ik nog iets te prijzig. Ze hebben wel super leuke andere dingen voor me gevonden. Hieronder paar foto's van wat ik heb gekregen.
Een super lieve ketting van Nijntje

Oorbellen uitgekozen door me paps, vind ze echt
gaaf alleen een beetje te groot. Maar misschien wel leuk
voor een party!
Een handgemaakt Hello Kitty beeldje
I love Hello Kitty
Het begon ooit met 1 badeend, nu heb ik over de 100
badeendje ( ik ben gestopt met tellen) Deze 4
hadden mij ouders meegenomen uit Spanje :) voor
bij mijn verzameling..

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?