Doorgaan naar hoofdcontent

From Barcelona

Mijn ouders zijn op vakantie geweest naar Barcelona en wat ben ik jaloers! Ik ga al jaren niet meer met mijn ouders op vakantie. Maar toen ze zeide dat ze naar Spanje gingen baalde ik best wel. Wie wil er nou niet naar Spanje? Nu heb ik besloten met Ganya ( goede vriendin van me ) Volgend jaar samen naar Spanje te gaan. om te gaan shoppen tot we er bij neervallen ;) Me ouders hadden gekeken voor een Addidas vest. Want die wil ik al zo lang. Helaas hebben ze die niet kunnen vinden. Ze zagen wel de echte maar die vind ik nog iets te prijzig. Ze hebben wel super leuke andere dingen voor me gevonden. Hieronder paar foto's van wat ik heb gekregen.
Een super lieve ketting van Nijntje

Oorbellen uitgekozen door me paps, vind ze echt
gaaf alleen een beetje te groot. Maar misschien wel leuk
voor een party!
Een handgemaakt Hello Kitty beeldje
I love Hello Kitty
Het begon ooit met 1 badeend, nu heb ik over de 100
badeendje ( ik ben gestopt met tellen) Deze 4
hadden mij ouders meegenomen uit Spanje :) voor
bij mijn verzameling..

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)