Doorgaan naar hoofdcontent

From Barcelona

Mijn ouders zijn op vakantie geweest naar Barcelona en wat ben ik jaloers! Ik ga al jaren niet meer met mijn ouders op vakantie. Maar toen ze zeide dat ze naar Spanje gingen baalde ik best wel. Wie wil er nou niet naar Spanje? Nu heb ik besloten met Ganya ( goede vriendin van me ) Volgend jaar samen naar Spanje te gaan. om te gaan shoppen tot we er bij neervallen ;) Me ouders hadden gekeken voor een Addidas vest. Want die wil ik al zo lang. Helaas hebben ze die niet kunnen vinden. Ze zagen wel de echte maar die vind ik nog iets te prijzig. Ze hebben wel super leuke andere dingen voor me gevonden. Hieronder paar foto's van wat ik heb gekregen.
Een super lieve ketting van Nijntje

Oorbellen uitgekozen door me paps, vind ze echt
gaaf alleen een beetje te groot. Maar misschien wel leuk
voor een party!
Een handgemaakt Hello Kitty beeldje
I love Hello Kitty
Het begon ooit met 1 badeend, nu heb ik over de 100
badeendje ( ik ben gestopt met tellen) Deze 4
hadden mij ouders meegenomen uit Spanje :) voor
bij mijn verzameling..

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.