Doorgaan naar hoofdcontent

Haren geverfd

Ik heb eergister mijn haar geverfd. Ik ben er echt super blij mee. Eigelijk had ik door de kapper er nog blond in willen laten doen. Maar aangezien mijn fiets is gestolen :'( moet ik het geld nu daarvoor gebruiken. Dus blijft het helemaal zwart. Wat vinden jullie? zwart of bruin?(de foto met het zwarte haar is een beetje overbelicht)

Reacties

 1. ik vind zwart een beetje "hard" staan,
  als je begrijpt wat ik bedoel.
  maar bruin maakt je weer zo liefelijk,
  en als ik zo naar je blog enzo kijk,
  denk ik dat het zwarte beter bij je past!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor je reactie op mijn blog :D Ik ga je ook volgen!

  Ik vindt zwart leuker als bruin ^-^

  Liefs perry

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?