Doorgaan naar hoofdcontent

Oorbellen rekjes

Ik heb eindelijk oorbellen rekjes. Ik had al mijn oorbellen in doosjes,bakjes en sieradenkistjes zitten. Als ik dan s'morgens bepaalde oorbellen in wilde, kon ik ze nooit vinden. Mijn moeder wees mij erop om een oorbellenrekje aan te schaffen. Eigelijk wilde ik dat niet omdat ik het zo wel prima vond. Ik ben op internet gaan zoeken maar overal waren ze erg duur van 20 tot 25 euro. Dat was duurder dan ik in gedachte had!

Een paar weken later liep ik door Velp en zag ik in een etallage oorbellenrekjes staan. Ik vroeg wat de eigenaresse wilde hebben voor de rekjes. Ze wilde ze verkopen voor 5 euro per stuk! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Dus heb ik er gelijk 2 gekocht. Het bleek dat de eigenaresse stopte met de winkel en ze daarom de rekjes zo goed koop weg deed. Er kunnen 32 oorbellen setjes op een rekje, super handig dus :D Ik ben er super blij mee en loop niet meer uren te zoeken naar bepaalde oorbellen.
( al heb ik nu nog 2 sieradenbakjes vol met oorbellen, die paste niet meer in het rek :$)

Reacties

  1. Wow geweldig :D
    Ik zoek er ook al een tijdje naar,
    maar ze zijn inderdaad zo duur!
    5 euro is echt een superprijs hiervoor!

    &Bedankt voor je lieve reactie op m'n blog en voor het antwoord over dat konad!
    Ik zal er eventjes naar gaan het er wel vet uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb jij even geluk zeg! ik moet me er zo ook eens dringen eentje aanschaffen :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oehh, dat is egt een mooie rek! zoiets wil ik ook wel!

    en bedankt voor je reactie op me blog!

    XxX

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.