Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ga op pad en ik neem mee... mijn nieuwe camera

Misschien hadden jullie het al in mijn vorige post al gezien. Ik heb een nieuwe camera (of eigenlijk mijn vader), waardoor ik mooiere foto's kan maken. Van het weekend ging ik samen met mijn vriend naar het bos om de hond uit te laten. Dat was een goed moment om mijn camera uit te proberen. Dit zijn een paar foto's waar ik best trots op ben. Ik wil nog meer oefenen zodat ik over een tijdje meer verstand heb van mijn camera waardoor ik betere foto's kan maken.

De camera die ik heb is de Canon 1000D. Hij werkt erg fijn als je wilt leren om goede foto's te maken. Door de verschillende functies en het spelen met licht kan je goede foto's maken. Ik ben al druk op zoek naar handige tutorials en websites zodat ik steeds meer over mijn camera kan leren. Ik denk dat ik er een nieuwe verslaving bij heb.Maar dat vind ik helemaal niet erg!





Wat voor camera gebruiken jullie voor de foto's op jullie blog?

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Wauw, super gave foto's!! Ik heb zelf geen camera, ik gebruik die van mijn zus.

    'xoxo Laura (www.doldtimes.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dankje voor je leuke reacties, word ik echt vrolijk van haha!

    Ik vind de tweede foto heel tof :)
    en ik maak mn foto's met de 40D! En soms met de 600D van mn vader, die werkt veel makkelijker haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk! Ik maak de laatste tijd meer foto's met een sony camera, die is van mn vader en kan alleen via zijn laptop foto's uploaden echt heel vervelend. Daarom wil ik binnenkort zelf ook een camera zodat ik er wat handiger foto's mee kan maken voor mn blog.
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke foto's! Ik gebruik een digitale camera, helaas heb ik geen spiegelreflex..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's ! Ik gebruik een gewone kleine camera, niet zo'n geweldige kwaliteit, maar wel handig om overal mee naartoe te nemen! :) ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie foto's !!
    Ik heb afgelopen woensdag de 1100d aangeschaft!
    Nu nog uitvogelen hoe het allemaal werkt, maar super camera!

    Leuke blog heb je!

    Suzanne
    http://becomethefashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.