Doorgaan naar hoofdcontent

DIY Skull Tanktop/ outfit 10 skull shirt



Een hele tijd terug zag ik een leuke DIY op internet. Doordat ik druk was had ik er eerst geen tijd voor om hem te maken. Totdat ik gisteren geen puf meer had voor huiswerk of wat dan ook. Ik zat op mijn bed en zag mijn tas met "weggooi-verkoop-wat moet ik hiermee" kleding staan. Ik ben er in gaan zoeken en vond nog een wit shirt die ik in beslag had genomen van mijn vriend. Hij droeg hem niet meer, dus had ik hem bewaard voor als ik een keer een leuke DIY tegen kwam. Dus dat kwam nu goed van pas! Ik ben gelijk aan de slag gegaan!!
Aan het begin van de post zie je het voorbeeld wat ik heb gebruikt. Ik zal proberen het hier te plaatsen. Als dat niet lukt mag je een mailtje sturen naar anouschattack@gmail.com en dan mail ik het jullie. Ik kan de originele link namelijk niet meer vinden.


Dit heb je nodig:

wit t-shirt/ ik had een maat m. Wil je er een jurkje van maken dan kan je een paar maten groter nemen dan je zelf normaal hebt.
stof schaar
nagelschaar/die heb ik later gebruikt om de kleine stukje te knippen
sjabloon
grijs potlood
geduld


Je kan er voor kiezen om de mouwen af te knippen. Dat heb ik in ieder geval gedaan omdat ik een tanktop wilde. Hoe lager je vanaf de oksel knipt. Hoe lager de uitsnede zal zijn. Dit kan je straks zien bij de een na laatste foto. 


Vervolgens heb ik de kraag langs het randje afgeknipt. Ik vond dat de kraag toen nog te dicht op mijn nek zat. Dus heb ik hem aan de voorkant van lager gemaakt. Uiteindelijk nog lager en nog lager totdat ik hem goed vond. Ik heb het shirt aan gedaan om te kijken hoe diep ik de hals wilde. Daar heb ik een streep gezet met een grijs potlood. Vervolgens heb ik het shirt uitgedaan en een ronde hals getekend. Die heb ik daarna uitgeknipt. Pas op hierbij op dat je niet de achterkant mee knipt. 


De zijkant was te breed. Dit heb ik opgelost door een visgraat aan de zijkant te maken. Dit doe je door reepjes te knippen. Je pakt de een na bovenste lus en die doe je door de bovenste. Daarna pak je de volgende lus en die doe je weer door degene erboven. Die doe je tot je onderaan bent. Als dit lastig is wil ik hier nog wel een tutorial over maken. Als je het gevlochten hebt krijg je dit (foto hieronder). De overtollige stukjes stof kan je later nog wegknippen met een nagel schaartje. 


Daarna doe je het t-shirt aan en kijk je waar je de skull wil hebben. Je kan deze uit je losse hand tekenen of het sjabloon uitknippen en gebruiken. Ik heb het eerste gedaan. Door hem aan te trekken weet je zeker dat je hem op de goede plek hebt, omdat het shirt dan naar je lichaam vormt. Doe je dit niet dan kan het zijn dat je hem ergens tekent, wat achteraf een minder leuke plek is als je hem aan hebt. 


Knip de stukjes uit met een nagelschaartje. Dan kan je beter de bocht maken, anders ben je echt uren bezig!


Tot slot kies je een leuk kleurtje die je eronder aan wil, en klaar ben je!
hieronder nog wat foto's van het eindresultaat


Ik kijk vermoeit want ik heb de foto gemaakt na een lange stage dag. Maar ik wilde hem toch even showen.


De zijkant: Deze heb ik na de foto nog even aangepast zodat die boven de visgraat wat mooier zit.


en een shot van de voorkant. Wat vinden jullie ervan? 

customizen jullie zelf ook weleens kleding?

XxX AnouschAttack

Reacties

  1. Leuk dat je gereageerd had op mijn post, ik probeer vaak een reactie te plaatsen bij de blogs die ik volg. Dankje voor de tip, erg aardig!! Ik zal je blog volgen en hopelijk vaak reageren.

    Sweet kisses,
    Mi-lou

    BeantwoordenVerwijderen
  2. deze diy is echt amazing ♥
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo creatief! Leuk dat je dit zelf hebt gemaakt, mooi om te zien. Het resultaat is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De zijkante vind ik echt geweldig.Leuk voor op een festival aan te doen met gewoon je bikini er onder ofzo :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lief dat je me volgt, ik volg jouw al een paar dagen met bloglovin ^^, met blogger vind ik niet zo handig voor veel mensen te volgen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke DIY! En mijn zoekfunctie op instagram werkt ook niet mee haha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk gemaakt! En ik vind die visgraat ook mooi gedaan xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Waauw mooi gedaan!

    Zullen we elkaar volgen? www.parisandroses.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.