Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten Augustus nagellak



Ik vind het altijd leuk om favorieten van Bloggers terug te zien. En nu heb ik deze maand bij gehouden wat ik allemaal gebruik, en dat is veel! Daarom heb ik besloten om het onder te verdelen in kleine posts. Zo kan je nu wat over mij favorieten parfum lezen in Augustus en volgende week bijvoorbeeld mijn favorieten nagellak. Dit kan elke keer weer verschillen. Van parfum tot nagellak en nog veel meer onderwerpen. Zijn jullie benieuwd? Lees dan snel verder.




Een leuk lila lakje van de H&M ooit kocht ik een lakje om uit te proberen, en ik moet zeggen dat was een goede zet. Vaak zijn er hele leuke kleurtjes en als je wacht zijn ze al snel in de uitverkoop. Net als deze kleur. Ik heb er zeker geen spijt van! Deze had ik dit keer op mijn teennagels. Knalde er een beetje uit met het mooie weer.


Catrice blijft de beste lakjes hebben ( van alle soorten die ik heb uitgeprobeerd) dit is een mooie roze kleur met een shine er doorheen. Als je vingers anders houd lijkt het net of er een gekleurde gloed overheen zit. Super mooi! en leuk voor een avondje stappen.


Deze nagellak zagen jullie een tijd geleden al voorbij komen in een NOTD. Wat waren jullie enthousiast. Ik was ook erg blij met de nagellak. Ik vind het vooral leuk om sieraden of tassen met deze nagellak te combineren.


Bam, wat een donkere kleur tussen al deze zomerse kleurtje. Toch hou ik van deze kleur. Lekker donker en af en toe wat lichter blauw erdoorheen. Donker daar hou ik ook wel van, ook al is het dan hartje zomer.


Een Bling Bling topcoat. Gaaf toch? Deze heb ik op alle kleuren zo onderhand wel gedragen. Maar het mooiste is die nog bij de blauw nagellak van Catrice. Ik krijg dan toch een beetje het sterrenhemel gevoel.

Wat is jullie favorieten nagellak op het moment? 

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Leuke nagellakjes heb je uitgekozen! De derde foto, dat lakje hebben wij ook die is heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. essence en catrice nagellakjes zijn de beste nagellakjes! leuke post ;)

    xoxo Karin

    mijn eerste give away staat online! neem een kijkje en doe mee! Als winnaar, kan je kiezen uit maar liefst vijf prijzen! http://donnermoiplusfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks :) vind ik leuk om te horen! Ik neem even een kijkje bij je give away.

      Verwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.