Doorgaan naar hoofdcontent

Review "Lush Dream Cream"


Wat was ik verrast toen mijn vriend laats terug kwam uit Utrecht. Hij had allemaal cadeautjes mee. Gewoon zomaar, om mij te verwennen. Echt super lief! en een van die dingen die hij mee nam wil ik ik vandaag aan jullie zien. Namenlijk de "Dream Creme" van de Lush uit Utrecht.


wat belooft het product

"We hebben alle ethische olien genomen die de huid een handje kunnen helpen en hebben ze in onze zachte emulsie gestopt. Beter dan dit kan bijna niet!"


De verpakking

De verpakking is super mooi. Ik moet altijd denken aan de bekers van de ben en Jerry's ijs. Ook al is de kleur van het potje zwart, ik vind het toch klasse uitstralen en natuurlijk het bekende Lush logo. Doordat het in een stevig potje zit is het makkelijk mee te nemen als je bijvoorbeeld bij je vriend/vriendin gaat slapen. Ga je op vakantie? Dan zou ik toch zorgen dat je een klein beetje in een ander potje doet. Want het formaat is vrij groot. Wat ik erg leuk vind is de sticker op de verpakking. Je ziet een soort cartoon tekening van degene waardoor het is gemaakt. Erg leuk bedacht en persoonlijk vind ik zelf. Wat ik wel mis is de werkwijze hoe je het product moet gebruiken. Maar na wat research op internet had ik die al gauw gevonden.


Hoe werkt het?

Deze cream is geschikt om de huid te kalmeren en oneffenheden weg te halen. Ideaal voor mij, ik heb een erg slechte huid. Dus ik hoop dat dit een goed product is voor langer gebruik. Maar dat denk ik wel, ik merk dat mijn huid beter reageert op natuurlijke producten dan onnatuurlijke producten. Je doet een klein beetje van het product op  je hand en smeert dit langzaam uit (na het douchen) De crème trekt in je huid en kalmeert het. Dit komt door de natuurlijke producten die erin zijn verwerkt. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; Rose water, Olive oil, cacoa butter en  lavender oil. Heerlijk natuurlijke producten verwerkt in een potje. 



Wat is mijn mening? 

Ik ben erg tevreden over het product. Door de milde geur kan ik deze cream goed gebruiken voor overdag als ik bijvoorbeeld naar mij werk ga, ik heb namelijk ook een body butter van de Kruitvat, die ook super goed werkt,. maar sterk(wel lekker) ruikt. Deze kan ik wel opdoen als ik een dagje weg ga, maar op mijn werk vind ik het minder fijn. Doordat de Dream Cream een subtielere geur heeft kan ik hem beter gebruiken. Ik merk dat mij huid zachter is na gebruik en dat het echt rustgevend is als je het op brengt(nooit geweten dat dat kon) Dit had ik eerder moeten hebben, toen ik bijvoorbeeld nog op het hbo zat. Maar een absolute aanrader is het zeker! 


Hebben jullie producten van Lush?

Liefs Anouschka 

Reacties

  1. Die lijkt me echt super fijn. Ik weet alleen niet zo gauw een Lush winkel te vinden in mijn buurt.x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een ontzettend fijn product!

    Liefsx,
    Anne
    http://believewhatyoufeel.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik hou van Lush! vooral de zeepjes vind ik heerlijk!
    You got a new follower! Follow back? ;)

    XOXO

    http://donnermoiplusfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik vind deze creme ook erg fijn, maar subtiele geur vind ik het echt niet, vind m juist heel sterk en blijft super lang hangen, het is ook totaal niet mijn geur, waardoor het misschien voor mij iets meer opvalt?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb 'm in amsterdam ook in m'n handen gehad, maar vond de geur niet zo lekker. Ik zelf ben helemaal verzot van de Karma Kream... HEERLIJK!!! Maar dies denk ik wel wat boteriger als deze.. Maar leuke review. Leuk om te lezen.

    Je hebt btw een follower via gfc :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Inspiratie Dierensokken en andere gekkigheden

Het begon ooit bij een schattig setje hieronder, en nu heb ik een sokkentik en waarom? Ik heb werkelijk geen idee. Maar elke keer als ik gekke/leuke of schattige sokken zie, dan moet ik ze gewoon meenemen! Ik word er vrolijk van, en dan zul je wel denken. Wie word er nou vrolijk van sokken? Nou, ik!! Als ik  's avonds mijn schoenen uit trek en mij allemaal kleuren tegemoet komen of een lachend gezicht, daar word ik gewoon vrolijk van. Zelfs na een drukke dag, een aangezien ik weet dat veel van jullie ook en zwak hebben voor schattig dingen. Besloot ik een inspiratie post te maken! Zie hier.. de leukste eb grappigste sokken die er zijn.