Doorgaan naar hoofdcontent

Happychallenge week 2; Wat is jou droom?


De happychallenge is een initiatief van LisanneKelly en Marieke. Deze challenge duurt 10 weken en elke week komt er een opdracht waar je aan mee kan bloggen. Maar waar draait het nou bij deze challenge om? Deze challenge laat je stil staan en genieten van dingen. Dingen die je gelukkig maken.  Het laat je nadenken over dingen in je leven waarvaan je niet beseft dat je ze hebt. Kortom, en challenge waarbij je opzoek gaat naar geluk, en een momentje stil staat. Om te beseffen hoe mooi het leven kan zijn. 


Wat is je droom?

Als niets je in de weg zou staan. Als alles kon en je er gewoon voor kon gaan. Alles wat jij wilt! Wat zou jou droom dan zijn? 


Wat is mijn droom? 

Dit is een lastige vraag! Mijn droom was altijd lerares worden. Maar doordat ik de PABO niet heb gehaald kan ik dat helaas niet meer waarmaken. Ik heb toen vaak nagedacht wat dan mijn droom zou zijn. Iets met kinderen? Of totaal de andere kant op gaan?

Eigenlijk maak ik mijn droom nu waar. Ik werk op een BSO waar ik het naar mijn zin heb. Toen ik vakantie had merkte ik hoeveel ik van mijn werk hou, en hoe erg ik het miste. Kinderen een soort thuis gevoel geven maar dan op de BSO. Ik wil ze een onvergetelijke dag geven met spelletjes knutselen en meer en ook al willen ze alleen maar lezen. Dan is dat ook helemaal goed. Ik hoop dat ik de leidster ben waar ze naar toe kunnen, die naar ze wil luisteren of waar ze een middagje mee kunnen knutselen. Dat is mijn ding en dat is mijn droom.

Ook als niets mij in de weg zou staan zou ik dit werk blijven doen, omdat mijn hart er ligt. Wat ik wel zou willen is meer creatieve dingen aanpakken in mijn vrije tijd. Zo lijkt het mij geweldig om illustrator van
 kinderboeken te zijn. Leuke verhalen vormgeven door middel van tekeningen.Helaas blijft dit een droom, maar mijn notebook sleep ik nog steeds overal mee naartoe. Zodat ik lekker veel kan tekenen en af en toe kan wegdromen van een baantje als illustrator. 

Liefs Anouschka 

Bron foto: weheartit

Reacties

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?