Doorgaan naar hoofdcontent

Happychallenge week 2; Wat is jou droom?


De happychallenge is een initiatief van LisanneKelly en Marieke. Deze challenge duurt 10 weken en elke week komt er een opdracht waar je aan mee kan bloggen. Maar waar draait het nou bij deze challenge om? Deze challenge laat je stil staan en genieten van dingen. Dingen die je gelukkig maken.  Het laat je nadenken over dingen in je leven waarvaan je niet beseft dat je ze hebt. Kortom, en challenge waarbij je opzoek gaat naar geluk, en een momentje stil staat. Om te beseffen hoe mooi het leven kan zijn. 


Wat is je droom?

Als niets je in de weg zou staan. Als alles kon en je er gewoon voor kon gaan. Alles wat jij wilt! Wat zou jou droom dan zijn? 


Wat is mijn droom? 

Dit is een lastige vraag! Mijn droom was altijd lerares worden. Maar doordat ik de PABO niet heb gehaald kan ik dat helaas niet meer waarmaken. Ik heb toen vaak nagedacht wat dan mijn droom zou zijn. Iets met kinderen? Of totaal de andere kant op gaan?

Eigenlijk maak ik mijn droom nu waar. Ik werk op een BSO waar ik het naar mijn zin heb. Toen ik vakantie had merkte ik hoeveel ik van mijn werk hou, en hoe erg ik het miste. Kinderen een soort thuis gevoel geven maar dan op de BSO. Ik wil ze een onvergetelijke dag geven met spelletjes knutselen en meer en ook al willen ze alleen maar lezen. Dan is dat ook helemaal goed. Ik hoop dat ik de leidster ben waar ze naar toe kunnen, die naar ze wil luisteren of waar ze een middagje mee kunnen knutselen. Dat is mijn ding en dat is mijn droom.

Ook als niets mij in de weg zou staan zou ik dit werk blijven doen, omdat mijn hart er ligt. Wat ik wel zou willen is meer creatieve dingen aanpakken in mijn vrije tijd. Zo lijkt het mij geweldig om illustrator van
 kinderboeken te zijn. Leuke verhalen vormgeven door middel van tekeningen.Helaas blijft dit een droom, maar mijn notebook sleep ik nog steeds overal mee naartoe. Zodat ik lekker veel kan tekenen en af en toe kan wegdromen van een baantje als illustrator. 

Liefs Anouschka 

Bron foto: weheartit

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.