Doorgaan naar hoofdcontent

Happychallenge week 2; Wat is jou droom?


De happychallenge is een initiatief van LisanneKelly en Marieke. Deze challenge duurt 10 weken en elke week komt er een opdracht waar je aan mee kan bloggen. Maar waar draait het nou bij deze challenge om? Deze challenge laat je stil staan en genieten van dingen. Dingen die je gelukkig maken.  Het laat je nadenken over dingen in je leven waarvaan je niet beseft dat je ze hebt. Kortom, en challenge waarbij je opzoek gaat naar geluk, en een momentje stil staat. Om te beseffen hoe mooi het leven kan zijn. 


Wat is je droom?

Als niets je in de weg zou staan. Als alles kon en je er gewoon voor kon gaan. Alles wat jij wilt! Wat zou jou droom dan zijn? 


Wat is mijn droom? 

Dit is een lastige vraag! Mijn droom was altijd lerares worden. Maar doordat ik de PABO niet heb gehaald kan ik dat helaas niet meer waarmaken. Ik heb toen vaak nagedacht wat dan mijn droom zou zijn. Iets met kinderen? Of totaal de andere kant op gaan?

Eigenlijk maak ik mijn droom nu waar. Ik werk op een BSO waar ik het naar mijn zin heb. Toen ik vakantie had merkte ik hoeveel ik van mijn werk hou, en hoe erg ik het miste. Kinderen een soort thuis gevoel geven maar dan op de BSO. Ik wil ze een onvergetelijke dag geven met spelletjes knutselen en meer en ook al willen ze alleen maar lezen. Dan is dat ook helemaal goed. Ik hoop dat ik de leidster ben waar ze naar toe kunnen, die naar ze wil luisteren of waar ze een middagje mee kunnen knutselen. Dat is mijn ding en dat is mijn droom.

Ook als niets mij in de weg zou staan zou ik dit werk blijven doen, omdat mijn hart er ligt. Wat ik wel zou willen is meer creatieve dingen aanpakken in mijn vrije tijd. Zo lijkt het mij geweldig om illustrator van
 kinderboeken te zijn. Leuke verhalen vormgeven door middel van tekeningen.Helaas blijft dit een droom, maar mijn notebook sleep ik nog steeds overal mee naartoe. Zodat ik lekker veel kan tekenen en af en toe kan wegdromen van een baantje als illustrator. 

Liefs Anouschka 

Bron foto: weheartit

Reacties

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn