Doorgaan naar hoofdcontent

Favorite Instagram users


Toen mijn mobiel stuk ging merkte ik dat ik meer rust had. Maar er was iets wat ik wel heel erg miste. Instagram! Ik vind het leuk om up-to-date te zijn van verschillende mensen, verschillende werelden en levens. Daarom een aantal van mijn favoriete instagramers op een rijtje.Dit Instagram account geeft je een overload aan schattige dieren. Van katten tot honden en van tijgers tot andere wilde dieren. Als ik door mijn timeline scroll komt er altijd wel een leuk dier voorbij, om bij weg te smelten. Dus als je van een pluizig knuffel gehalte houd, moet je hier zeker een kijkje nemen.Een perfect Instagram account voor alle fashion lover. Elke dag weer een dosis aan inspiratie. Erg handig als je even niet weet wat je nou weer moet dragen. Ik vind het vooral leuk dat er verschillende stijlen voorbij komen. Zo is er voor elke 'mood' wel een leuke outfit te vinden.Mischien hebben jullie deze dame al voorbij zien komen in de nieuwe Blogazine. Want daar stond ze in, een welverdiende plek! Ik volg haar al een tijdje omdat haar creativiteitmij opviel. Ze maakt zulke leuke spulletjes en deze verkoopt ze nu ook in haar webshop. Vorige jaar heeft ze 365 dagen lang elke dag een tekening gemaakt en dit jaar is ze er weer mee bezig. Neem zeker even een kijkje!Ook een Instagram account voor fashion lovers. De leukste outfits komen voorbij. Maar niet alleen items ook verschillende accessoires. Zoals; tassen, zonnebrillen en schoenen. Deze kan je bestellen bij hun webshop. wat ik leuk vind, is dat ze met de trend van de bloggers meegaan. Zo is de site elke keer weer up-to-date. Volg je hun Instagram account, dan ben je altijd op de hoogte als er weer nieuwe spullen online staan.


livstyle

Dit Instagram account is van een Nederlandse blogster. Ze heeft een lifestyle en fashionblog en blogt over gezond eten. Haar instagram staat ook vol met inspirerende foto's niet alleen met quotes. Maar ze legt sommige foto's zo mooi vast, waardoor ik elke keer weer kijk of er een update is op haar Instagram, Erg inspirerend om te volgen. 

Wat is jou favoriete Instagrammer? 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)