Doorgaan naar hoofdcontent

Favorite Instagram users


Toen mijn mobiel stuk ging merkte ik dat ik meer rust had. Maar er was iets wat ik wel heel erg miste. Instagram! Ik vind het leuk om up-to-date te zijn van verschillende mensen, verschillende werelden en levens. Daarom een aantal van mijn favoriete instagramers op een rijtje.Dit Instagram account geeft je een overload aan schattige dieren. Van katten tot honden en van tijgers tot andere wilde dieren. Als ik door mijn timeline scroll komt er altijd wel een leuk dier voorbij, om bij weg te smelten. Dus als je van een pluizig knuffel gehalte houd, moet je hier zeker een kijkje nemen.Een perfect Instagram account voor alle fashion lover. Elke dag weer een dosis aan inspiratie. Erg handig als je even niet weet wat je nou weer moet dragen. Ik vind het vooral leuk dat er verschillende stijlen voorbij komen. Zo is er voor elke 'mood' wel een leuke outfit te vinden.Mischien hebben jullie deze dame al voorbij zien komen in de nieuwe Blogazine. Want daar stond ze in, een welverdiende plek! Ik volg haar al een tijdje omdat haar creativiteitmij opviel. Ze maakt zulke leuke spulletjes en deze verkoopt ze nu ook in haar webshop. Vorige jaar heeft ze 365 dagen lang elke dag een tekening gemaakt en dit jaar is ze er weer mee bezig. Neem zeker even een kijkje!Ook een Instagram account voor fashion lovers. De leukste outfits komen voorbij. Maar niet alleen items ook verschillende accessoires. Zoals; tassen, zonnebrillen en schoenen. Deze kan je bestellen bij hun webshop. wat ik leuk vind, is dat ze met de trend van de bloggers meegaan. Zo is de site elke keer weer up-to-date. Volg je hun Instagram account, dan ben je altijd op de hoogte als er weer nieuwe spullen online staan.


livstyle

Dit Instagram account is van een Nederlandse blogster. Ze heeft een lifestyle en fashionblog en blogt over gezond eten. Haar instagram staat ook vol met inspirerende foto's niet alleen met quotes. Maar ze legt sommige foto's zo mooi vast, waardoor ik elke keer weer kijk of er een update is op haar Instagram, Erg inspirerend om te volgen. 

Wat is jou favoriete Instagrammer? 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.