Doorgaan naar hoofdcontent

Statement kettingen stash


Soms heb je dagen waarin je niet zo goed weet wat je aan moet. Niks wil zitten, zelfs je perfecte outfit die je normaal red van elke druilerige dag kan er niet mee door. Daar heb je een makkelijke oplossing voor. Namelijk statement kettingen. Het begon met een simpele. Maar inmiddels heb ik mijn collectie alweer wat uitgebreid. 

Ik vind ze super handig, want zelfs een comfi trui kan je meer classy maken door er een statement ketting bij te dragen. Deze statement kettingen hebben mij al vaak geholpen op een dag dat ik het echt niet meer wist.


Deze statement ketting draag ik als ik in een vrolijke bui ben. Hij is namelijk echt fel gekleurd. Nog feller dan op de foto. Maar dat kon ik helaas niet overbrengen.

De ketting is helaas niet te koop. Ik had deze gekregen via een samenwerking een jaar geleden, maar de website bestaat helaas niet meer. Erg jammer, want het was een erg leuke site. Gelukkig heb ik deze ketting nog wel kunnen scoren. Ik liep de bijou brigitte in en zag deze ketting hangen. Er hing een kaartje aan van 20,00 euro aan. Erg prijzig voor mijn gevoel, Aangezien mijn meeste sieraden niet duurder zijn dan 5,00. Ik maakte met mijn mobiel nog een foto, mocht ik mij nog bedenken. Ik ging naar huis met het idee dat de ketting te duur was. Tot de volgende dag.

Ik kreeg de ketting maar niet uit mijn hoofd. Hij was zo mooi, zo perfect. Dus snel naar de dichtstbijzijnde stad voor de ketting. Maar hij hing er niet meer! Gelukkig had ik nog de foto op mijn mobiel staan en vond de winkel medewerker hem tussen de spullen die net nieuw binnen waren gekomen. En zo liep ik met een hele mooie ketting de duur uit. Tijdens mijn bezoekje aan de Primark in Eindhoven (wat trouwens verschrikkelijk was) Kwam ik deze ketting tegen bij de afdeling met de "grunge" kleding. Ik was gelijk verkocht! En dat voor maar een paar euro. Die ging natuurlijk gelijk mijn winkelmandje in. De ketting staat perfect bij een nette blouse. Door de vormen maakt het, het geheel toch wat stoerder. Ideaal! Ja, dit was zeker een goede aankoop.

Heb jij ook een statement ketting, en welke daarvan is jou favoriet? 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn