Doorgaan naar hoofdcontent

Statement kettingen stash


Soms heb je dagen waarin je niet zo goed weet wat je aan moet. Niks wil zitten, zelfs je perfecte outfit die je normaal red van elke druilerige dag kan er niet mee door. Daar heb je een makkelijke oplossing voor. Namelijk statement kettingen. Het begon met een simpele. Maar inmiddels heb ik mijn collectie alweer wat uitgebreid. 

Ik vind ze super handig, want zelfs een comfi trui kan je meer classy maken door er een statement ketting bij te dragen. Deze statement kettingen hebben mij al vaak geholpen op een dag dat ik het echt niet meer wist.


Deze statement ketting draag ik als ik in een vrolijke bui ben. Hij is namelijk echt fel gekleurd. Nog feller dan op de foto. Maar dat kon ik helaas niet overbrengen.

De ketting is helaas niet te koop. Ik had deze gekregen via een samenwerking een jaar geleden, maar de website bestaat helaas niet meer. Erg jammer, want het was een erg leuke site. Gelukkig heb ik deze ketting nog wel kunnen scoren. Ik liep de bijou brigitte in en zag deze ketting hangen. Er hing een kaartje aan van 20,00 euro aan. Erg prijzig voor mijn gevoel, Aangezien mijn meeste sieraden niet duurder zijn dan 5,00. Ik maakte met mijn mobiel nog een foto, mocht ik mij nog bedenken. Ik ging naar huis met het idee dat de ketting te duur was. Tot de volgende dag.

Ik kreeg de ketting maar niet uit mijn hoofd. Hij was zo mooi, zo perfect. Dus snel naar de dichtstbijzijnde stad voor de ketting. Maar hij hing er niet meer! Gelukkig had ik nog de foto op mijn mobiel staan en vond de winkel medewerker hem tussen de spullen die net nieuw binnen waren gekomen. En zo liep ik met een hele mooie ketting de duur uit. Tijdens mijn bezoekje aan de Primark in Eindhoven (wat trouwens verschrikkelijk was) Kwam ik deze ketting tegen bij de afdeling met de "grunge" kleding. Ik was gelijk verkocht! En dat voor maar een paar euro. Die ging natuurlijk gelijk mijn winkelmandje in. De ketting staat perfect bij een nette blouse. Door de vormen maakt het, het geheel toch wat stoerder. Ideaal! Ja, dit was zeker een goede aankoop.

Heb jij ook een statement ketting, en welke daarvan is jou favoriet? 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)