Doorgaan naar hoofdcontent

Statement kettingen stash


Soms heb je dagen waarin je niet zo goed weet wat je aan moet. Niks wil zitten, zelfs je perfecte outfit die je normaal red van elke druilerige dag kan er niet mee door. Daar heb je een makkelijke oplossing voor. Namelijk statement kettingen. Het begon met een simpele. Maar inmiddels heb ik mijn collectie alweer wat uitgebreid. 

Ik vind ze super handig, want zelfs een comfi trui kan je meer classy maken door er een statement ketting bij te dragen. Deze statement kettingen hebben mij al vaak geholpen op een dag dat ik het echt niet meer wist.


Deze statement ketting draag ik als ik in een vrolijke bui ben. Hij is namelijk echt fel gekleurd. Nog feller dan op de foto. Maar dat kon ik helaas niet overbrengen.

De ketting is helaas niet te koop. Ik had deze gekregen via een samenwerking een jaar geleden, maar de website bestaat helaas niet meer. Erg jammer, want het was een erg leuke site. Gelukkig heb ik deze ketting nog wel kunnen scoren. Ik liep de bijou brigitte in en zag deze ketting hangen. Er hing een kaartje aan van 20,00 euro aan. Erg prijzig voor mijn gevoel, Aangezien mijn meeste sieraden niet duurder zijn dan 5,00. Ik maakte met mijn mobiel nog een foto, mocht ik mij nog bedenken. Ik ging naar huis met het idee dat de ketting te duur was. Tot de volgende dag.

Ik kreeg de ketting maar niet uit mijn hoofd. Hij was zo mooi, zo perfect. Dus snel naar de dichtstbijzijnde stad voor de ketting. Maar hij hing er niet meer! Gelukkig had ik nog de foto op mijn mobiel staan en vond de winkel medewerker hem tussen de spullen die net nieuw binnen waren gekomen. En zo liep ik met een hele mooie ketting de duur uit. Tijdens mijn bezoekje aan de Primark in Eindhoven (wat trouwens verschrikkelijk was) Kwam ik deze ketting tegen bij de afdeling met de "grunge" kleding. Ik was gelijk verkocht! En dat voor maar een paar euro. Die ging natuurlijk gelijk mijn winkelmandje in. De ketting staat perfect bij een nette blouse. Door de vormen maakt het, het geheel toch wat stoerder. Ideaal! Ja, dit was zeker een goede aankoop.

Heb jij ook een statement ketting, en welke daarvan is jou favoriet? 

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?