Doorgaan naar hoofdcontent

BLOGazine party afgelast


Zoals sommige van jullie misschien weten is de BLOGazine party van aanstaande zondag (26 januari) afgelast. Ik had mij er zo op verheugd en ik was al druk aan het aftellen. Helaas konden de organisators van de BLOGazine niet bieden wat ze hadden belooft en hebben ze besloten om het feest af te lassen.Ik begrijp dat het word afgelast omdat ze niet kunnen  waarmaken wat ze hebben beloofd. Maar wat ik gek vond is dat we alleen een mailtje ontvingen. Waardoor ik eerst dacht dat het 1 of andere flauwe grap was. Op de site en facebook pagina was namelijk niks te vinden.


Helaas bleek het toch waar te zijn en gaat de party niet door. Om het goed te maken kregen degene die al een kaartje hadden besteld de BLOGazine thuis gestuurd. Ik dus ook, en dat maakt het toch wel weer een beetje goed. Een extra dikke BLOGazine om lekker mee op te bank te kruipen met een grote bak thee.Hebben jullie de nieuwe BLOGazine al?

Reacties

 1. Vind het super jammer dat het afgelast is en heb ook vandaag de blogazine ontvangen.
  Heb jij de betaling van de kaartjes al ontvangen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad :( ik hoop dat er ooit nog een blogazine party komt. Ik heb het geld nog niet ontvangen van de kaartjes. Jij al wel? Liefs anouschka

   Verwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?