Doorgaan naar hoofdcontent

BLOGazine party afgelast


Zoals sommige van jullie misschien weten is de BLOGazine party van aanstaande zondag (26 januari) afgelast. Ik had mij er zo op verheugd en ik was al druk aan het aftellen. Helaas konden de organisators van de BLOGazine niet bieden wat ze hadden belooft en hebben ze besloten om het feest af te lassen.Ik begrijp dat het word afgelast omdat ze niet kunnen  waarmaken wat ze hebben beloofd. Maar wat ik gek vond is dat we alleen een mailtje ontvingen. Waardoor ik eerst dacht dat het 1 of andere flauwe grap was. Op de site en facebook pagina was namelijk niks te vinden.


Helaas bleek het toch waar te zijn en gaat de party niet door. Om het goed te maken kregen degene die al een kaartje hadden besteld de BLOGazine thuis gestuurd. Ik dus ook, en dat maakt het toch wel weer een beetje goed. Een extra dikke BLOGazine om lekker mee op te bank te kruipen met een grote bak thee.Hebben jullie de nieuwe BLOGazine al?

Reacties

 1. Vind het super jammer dat het afgelast is en heb ook vandaag de blogazine ontvangen.
  Heb jij de betaling van de kaartjes al ontvangen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad :( ik hoop dat er ooit nog een blogazine party komt. Ik heb het geld nog niet ontvangen van de kaartjes. Jij al wel? Liefs anouschka

   Verwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Budget, dagje genieten voor bijna niks..

Voor een dagje weg betaal je al gauw redelijk veel geld. Vaak is dat niet echt te doen. Een tijd geleden maakte ik dit nog mee, mijn vriend en ik wilde graag een weekendje weg, onze voorkeur ging uit naar een hotel aan het strand. Poeh, dat was prijzig! En wat ga je dan doen? Kijken waar de beste aanbieding is en daar heen gaan. Dat werd dus Eindhoven, hartstikke leuk!

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)