Doorgaan naar hoofdcontent

BLOGazine party afgelast


Zoals sommige van jullie misschien weten is de BLOGazine party van aanstaande zondag (26 januari) afgelast. Ik had mij er zo op verheugd en ik was al druk aan het aftellen. Helaas konden de organisators van de BLOGazine niet bieden wat ze hadden belooft en hebben ze besloten om het feest af te lassen.Ik begrijp dat het word afgelast omdat ze niet kunnen  waarmaken wat ze hebben beloofd. Maar wat ik gek vond is dat we alleen een mailtje ontvingen. Waardoor ik eerst dacht dat het 1 of andere flauwe grap was. Op de site en facebook pagina was namelijk niks te vinden.


Helaas bleek het toch waar te zijn en gaat de party niet door. Om het goed te maken kregen degene die al een kaartje hadden besteld de BLOGazine thuis gestuurd. Ik dus ook, en dat maakt het toch wel weer een beetje goed. Een extra dikke BLOGazine om lekker mee op te bank te kruipen met een grote bak thee.Hebben jullie de nieuwe BLOGazine al?

Reacties

 1. Vind het super jammer dat het afgelast is en heb ook vandaag de blogazine ontvangen.
  Heb jij de betaling van de kaartjes al ontvangen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad :( ik hoop dat er ooit nog een blogazine party komt. Ik heb het geld nog niet ontvangen van de kaartjes. Jij al wel? Liefs anouschka

   Verwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Hiep hiep hoera, 23 jaar! bloggers in het zonnetje!

Gisteren ben ik 23 jaar geworden. Het was echt een super verjaardag! Eigenlijk had ik dit gister willen posten maar door de drukte heb ik er geen tijd meer voor gehad. Ik moest zelf haasten om een leuke outfit samen te stellen! Maar dat is gelukkig tegen goedgekomen! Om mijn volgers en bezoekers in het zonnetje te zetten heb ik een idee. Want ik vind dat iedereen wel eens in het zonnetje mag staan!

Spam je blog! Want dat vind ik leuk!

Ik ben weer terug van vakantie, en ik heb er een paar lieve volgers bij. Super leuk en gezellig! En natuurlijk al jullie lieve reacties in de tijd dat ik weg was.

Review Max Lips and Eyes

Ik hou van budget make-up. Niet alleen omdat ik rustig aan wil doen met mijn geld. Maar ook omdat ik weet dat er vaak goede producten tussen kunnen zitten voor weinig geld. Zo heb ik al veel producten voor maar een paar euro gekocht, waar ik al maanden mee doe en die ik keer op keer weer kop. Deze keer kocht ik een Max Eyes and lips pencil. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder.