Doorgaan naar hoofdcontent

Ik ben geen keukenprinses


Sommige die mij kennen zullen het wel weten. Ik ben geen keukenprinses. Ik hou van hartige dingen, ik ben dol op de "Hollandse pot"en gek op bakken. Maar ik ben er geen held in. Zo ben ik iemand die de belangrijkste ingrediĆ«nten van een recept kan vergeten, waardoor het een fiasco word. 



Dan ben ik ook nog eens eigenwijs(nee,dit zeg ik niet nog een keer)  Want als ik dan ga bakken wil ik dat met allerlei ingrediĆ«nten doen. En niet "we-gooien-er-water-in-en-het-is-klaar" dat past niet bij mij. Nu ben ik nog druk met al het lekkers opeten van kerst en oud & nieuw. Want tja, die amandelstaven, kerstkransjes en oliebollen kan ik natuurlijk niet weerstaan. 


Met kerst kreeg ik dan ook het perfecte cadeau voor een 'keukenprinses' zoals ik. Het kookboek, of eigenlijk het bakboek "ovenvers" met allerlei lekkere recepten. Van taart tot cake van pizza tot overheerlijke pasta gerechten. Dus dat word flink aan de bak, Ik heb er zin in. Maar nu eerst...genieten van een overheerlijke oliebol met poedersuiker.



Hoe zijn jullie kook skills?

Reacties

  1. Ik kan op zich wel koken, heb nog niemand horen klagen dat het niet lekker was haha! Ik heb de laatste tijd zelfs niks aan laten branden hihi, dat was voorheen af en toe wel het geval :p

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?