Doorgaan naar hoofdcontent

Waarom mannen verslaafd zijn aan hun xbox


Je kent het wel. Mannen & gamen. Wat een verslaving. Kijk dat wij nou de hele dag bezig zijn met jongens, make-up en meer dat is nog te begrijpen. Maar gamen? Hoe houden zij het toch vol? onbegrijpelijk toch, of  niet?
Ik zou mijzelf niet de hele dag kunnen vermaken met de Xbox. Maar sinds mijn vriend een Xbox heeft ben ik toch verder gaan zoeken. Zo kwam mijn vriend laatst met het spel "The Sims" thuis. Ik denk dat het spel geen verdere uitleg nodig heeft. De meeste van ons kennen het wel. Je maakt een Sims-poppetje aan die door middel van werken en vriendschappen een carrière maakt en het moet redden in het echte leven van "The Sims".

Vroeger ( zo ongeveer de middelbare schooltijd) had ik dit spel op mijn pc. Ik had een spelletjes pc en die werd er reuze langzaam van, maar dat maakte mij niet uit. Zolang ik maar "The Sims" kon spelen. Uren spendeerde ik aan carrières maken, liefdes relaties en huizen bouwen. Naar mate  ik ouder werd verdween het spel naar de achtergrond. Maar nu heb ik het spel dus weer. Ik kan mij er niet meer uren mee vermaken. Maar zo af en toe vind ik het heerlijk om in die wereld te verdwijnen. Dan is er nog iets namelijk; Netflix. Een super fijn programma waar je series mee kan kijken. Zoals gossip Girl, New Girl en verschillende films. Ik vind het een ideaal programma! Nu kan ik eindelijk Gossip Girl afkijken. Elke keer als ik het via internet keer liep de aflevering vast of wou die niet laden. Op een gegeven moment had ik er zo een genoeg van. Dat ik maar besloot te stoppen met kijken. Maar nu kan ik mij oude vertrouwde Gossip girl afkijken op een Lazy Sunday. Heerlijk! 

Netflix kost trouwens maar 8 euro per maand. Erg goedkoop vind ik zelf aangezien er geen lemiet aan zit van wat je kan kijken. Dus een girlsnight en de hele nacht series kijken kan gewoon! Mocht je het toch iets te prijzig vinden kan je het altijd nog splitsen met een vriendin. Je kan twee accounts aanmaken en het is ook te kijken via tablet of smartphone. Super handig als de trein weer eens vertraging heeft. 


Nog een leuke game. Het lijkt een beetje op Mario. Bij deze game is Minnie Mouse ontvoerd en aan Mickey de taak om haar te redden. Een leuk spel waarbij je zoveel mogelijk punten moet halen en verschillende "monsters" moet verslaan. Zo is er een level waarbij speelgoed tot leven komt en het de bedoeling is dat je die uitschakeld. Makkelijker gezegd dan gedaan, er vliegen bijvoorbeeld vliegtuigjes door de lucht waarop je moet springen om ze uit te schakelen. 

Een leuk spel waarbij je al te veel hoeft na te denken. ideaal na een lange school/werkdag. En ook al is het Mickey Mouse waar we misschien te oud voor zijn. Het blijft toch leuk, en stiekem is niemand te oud voor "Disney"

Zo is het toch wat minder zwaar als je een vriendje hebt die houd van gamen. Dus Claim die xbox en zet er de spellen op die jij leuk vind, en kijk de hele dag je favorieten films en series in bed. Kopje thee erbij en een grote bak chips. Dat noem ik nou, Genieten!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?