Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn verslaving...

Het zweet breekt mij uit. Weer geen berichtje, geluidje of mijn mobiel die gaat trillen. Helemaal niks! Hoe moet ik nou mijn social media bijhouden? Hoe moet ik nou de dag doorkomen?! Ik besef dat ik het echt niet aankan. Dit is niks voor mij, misschien ben ik wel verslaafd. Verslaafd aan mijn mobiel...
Oke , ik zal eerlijk zijn. Zo is het helemaal niet gegaan. Laat ik maar vanaf het begin beginnen. Afgelopen zaterdag zat ik lekker op de bank en was ik druk bezig met surfen. Op een gegeven moment zag ik een link die ik gewoon moest openen! ?Herkennen jullie dat, zo'n link op facebook die waarschijnlijk nergens op slaat. Maar zodanig je nieuwsgierigheid prikkelt dat het je het toch gaat openen. Dit gebeurde dus ook bij mij, stel je voor dat er iets heel belangrijks in stond (kleine kans) en dat ik dat dan niet mee zou krijgen? Ik klikte de link aan en toen gebeurde het. De site openende en verder gebeurde er niks. Alleen een link en een wit scherm.
 Damn, dacht ik nog. Dit gaat mij niet gebeuren! Elke keer als ik iets koop waar ook enige techniek is in verwerkt, gaat het stuk. Dit keer dus binnen twee maanden. Hoe kan dat toch, ik doe er voorzichtig mee en mijn mobiel zit veilig in het hoesje. Er zit zelfs een virusscan op. Oke, ik dwaal af. Laat ik maar verder gaan met mijn verhaal.
Ik heb mij rustig gehouden en eerst gewacht. Maar er gebeurde niks. Het scherm bleef staan, met de link van het artikel wat ik zou graag wilde lezen. Helaas was het scherm wit. Dus ik kon niet eens een regel lezen van het artikel. Toch wel jammer.
  
Toen er niks gebeurde probeerde ik alles uit. Van uitzetten tot resetten maar niks werkte. Erg vervelend. Toen kwam ik op het slimme idee om te wachten tot de batterij leeg was, zodat ik kon kijken of ik hem daarna wel kon aanzetten. Waar normaal een smartphone binnen een aantal uur leeg is, Besloot mijn mobiel het nog 4 dagen vol te houden. Beetje vreemd, vinden jullie ook niet?
Nu leef ik dus al 4 dagen zonder mobiel. En ik moet zeggen het gaat aardig goed. Het vervelends vind ik dat ik niet bereikbaar ben. Zo wilde ik mijn collega van het station halen zodat ze niet hoefde te lopen. Maar dat ging een beetje lastig aangezien mijn mobiel het niet deed. Zo wilde ik een paar dagen later een collega bellen om wat te vragen, maar dat ging nogal lastig. En ga zo maar door...

Op een gegeven moment merkte ik hoeveel ik eigenlijk mijn mobiel pak. Als was ik al van het "zo min mogelijk mijn mobiel gebruiken". Zo pak ik hem niet in gezelschap en met verjaardagen enz.. En als ik op straat loop kijk ik liever voor me dan dat ik onder een auto loop.  Maar als ik een dag alleen thuis ben, pak ik hem wel vaker. Even op de bank de laatste social media bekijken en als ik mijn tanden ga poetsen kijk ik altijd of er nog een belangrijk mailtje is binnen gekomen. 
Conclusie, mijn verslaving valt gelukkig wel mee. Ik vind het wel rustig zo. Maar ik ben blij als straks mijn leentoestel binnen is. Zo kan ik weer een sms'je sturen om met vriendinnen af te spreken. Want dat heb ik best wel gemist!

Reacties

  1. Eigenlijk best erg he, dat iedereen zoveel op zijn mobiel zit... Ik merk het ook. Niet dat ik echt veel doe op mijn mobiel. Maar ik check toch elke minuut of er iets is binnengekomen, ook al krijg ik echt niet zó vaak berichtjes. Als mijn mobiel in het weekend uit is gevallen laat ik 'm ook uit, heeeeeeerlijk die rust en niet die dwang om te kijken. xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad, toch gek dat we onbewust zoveel kijken. En wat jij doet vind ik best slim. Even geen smsjes of belletjes. Heerlijk! Misschien moet ik dat ook maar eens vaker gaan doen :)

      Verwijderen

Een reactie posten

bedankt voor je berichtje <3!

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn