Doorgaan naar hoofdcontent

Visionboard 2014


Eigelijk is een Visoionboard een board die je maakt door middel van knippen en plakken. De wensen die je hebt zoek je op en door middel van een collage stel je een visionboard samen. Zet hem op een plek waar je het elke dag kan zien, en het geluk zal naar je toestromen en misschien komen al je wensen uit. Dus pak een schaar, trek al je magazine's uit de kast en ga aan de slag!

Of je doet het zoals ik, digitaal. Ik wil nog wel een visionboard maken. Maar daarvoor wil ik eerst een groot Canvas doek kopen. Helaas heb ik die nog niet kunnen halen, dus heb ik het op deze manier gedaan. Alvast inspiratie, voor als het echte werk begint.

You are stronger than you think

Deze quote blijft mooi, en soms moet ik mijzelf er ook aan herinneren dat ik soms sterker ben dan ik denk. Er zijn dingen waarvan ik overtuigd ben dat ik het niet kan, maar als ik dan toch de uitdaging aanga blijkt het soms beter te gaan dan ik ooit had durven dromen, Dit is een reminder voor mij, waar ik in 2014 nog veel aan wil gaan denken.

Samenwonen

Mijn vriend en ik zijn toe aan de volgende stap, samenwonen! Ik kan niet wachten. We zijn al druk opzoek naar leuke huisjes. Ik hoop dat 2014 dan ook "ons" jaar word, een jaar waarin we een mooi huisje kunnen vinden en samen kunnen gaan genieten van wat de toekomst ons brengt.

Creativiteit

Ik kan best creatief zijn, en ik hou er ook van om creatief bezig te zijn. Ik heb er de spullen voor, ik heb de ideeen. Maar ik gun mijzelf de rust er niet voor. "Vroeger" zat ik uren aan tafel te knutselen. Maar zodra ik nu iets pak hou ik het na 5 minuten voor gezien en ga ik met "belangrijkere" dingen aan de slag. Gelukkig ben ik op het moment al meer aan het tekenen, en ik hoop dat ik dit jaar nog meer creatieve dingen ga ondernemen.

Op pad gaan

Het klinkt misschien gek, maar dit doe ik niet zo vaak. Soms blijf ik liever thuis op de bank dan dat ik dingen ga ondernemen, Maar als er dan evenementen zijn waar ik graag heen wil, en ik heb niet iemand die met mij mee kan/wil, hou ik het vaak voor gezien en ga ik toch maar niet. Dit ga ik anders doen, ik ga er gewoon voor! Als ik iets zie waar ik graag heen wil boek ik het kaartje gewoon! Of het nu alleen is of niet. Ik wil er in ieder geval optimaal van genieten.

koken 

Koken en bakken, ik vnd het allemaal leuk! Maar net als de creativiteit gun ik mijzelf de tijd/rust er niet voor, Dit moet ik anders gaan aanpakken oftewel plannen. Niet de avond zelf bedenken dat ik iets wil bakken (en de winkels al dicht zijn) maar van te voren kijken wanneer ik vrij ben en dan de spullen inslaan,

Wat hopen jullie dat er op jullie pad komt dit jaar? 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Als alle dromen uit zouden komen..

Ik vraag het mij weleens af. wat zou er gebeuren als iedereen zijn droom uit zou komen? Die kleine danseres die later schittert op het podium. Iedereen die muzikaal is beroemd word en kan leven van zijn/haar muziek. Elke kapster een baan vind en elke juf elke dag weer een klas vol leerlingen heeft.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn