Doorgaan naar hoofdcontent

Kletspraatje 1


Een kletspraatje, dat is lang geleden! Normaal klets ik bij iedereen de oren van de kop en zijn ze blij als ik een dagje weg ben. Even wat rust aan het hoofd. Ja, that's me! Maar ik kan er gewoon niks aan doen. Ik heb altijd wel wat te vertellen. Misschien is het niet altijd interessant (zou kunnen toch?) Maar sommige dingen 'moet' ik gewoon vertellen. Ik kan er niks aan doen. Zo ben ik!
Bloggen

Jullie hebben het goed gezien. Ik blog weer om de dag. Wat ben ik daar blij mee! Ik heb het zo gemist. Nu kan ik wel duizenden excuses verzinnen waarom ik niet zo vaak een post online heb gezet. Maar dat ga ik niet doen. Ik kan wel de rede vertellen (dus eigenlijk alsnog een soort van excuses) Mijn mobiel besloot kapot te gaan, tegelijk met mijn laptop. Vlak nadat ik mijn spiegelreflexcamera had gekocht. Aangezien ik best wel geloof in karma vraag ik mij af wat ik misdaan heb. Iemand enig idee? Ik in ieder geval niet. Nadat mijn laptop was gemaakt kon ik gelukkig weer aan de slag met mijn blog. Super fijn natuurlijk.
Camera

Zoals jullie hier al konden lezen heb ik een nieuwe camera. Het is nog even uitvogelen hoe het werkt. Zo had ik laatst allemaal outfit foto's geschoten. Op het scherm van de camera zagen ze er mooi uit. Totdat ik ze op de laptop zetten. De helft onscherp, overbelicht of gewoon zwaar mislukt. Dat ging dus niet zo goed. Gelukkg heb ik nu een statief dus ik hoop dat het nog gaat verbeteren. Misschien is het een idee om een afstandbediening aan te schaffen.


Huisje

Nee, we hebben geen huisje. Niet al te enthousiast worden van de koptekst. Maar mijn vriend hebben besloten samen een huisje te gaan zoeken . We hebben al een aantal mooie huizen voorbij zien komen. Nu is het rekenen en nog eens rekenen. Welke kosten komen erbij kijken en waar willen we wonen? Allemaal grote beslissingen. Maar we gaan er voor! En hopelijk wonen binnen nu en een half jaar in een mooi huis of appartement. Spannend!


Waar zijn jullie zoal mee bezig op het moment? 

Bron foto's : 124

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Girlsnight in Antwerpen

Als jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Antwerpen. Ik ga naar mijn beste vriendin, die daar al 9 maanden woont. Gelukkig heb ik haar tussendoor af en toe nog gesproken. Maar uren bijkletsen is het leukste zonder op de tijd te hoeven letten. Maar natuurlijk gaan we dat niet alleen doen. Want als wij samen wat leuks gaan doen, komt daar van alles bij kijken. Ben jij benieuwd wat? lees dan maar mee..

How to wear.. Vogue t-shirt

Zoals sommige van jullie misschien weten zit er deze maand een gratis t-shirt bij de Vogue. Toen ik het op een blog las, ben ik de volgende dag gelijk naar de winkel gegaan om hem te kopen. Het t-shirt en de Vogue kosten samen 5,95. Net prijsje toch? Zodra ik een nieuw kledingstuk heb haal ik mijn kledingkast overhoop en herondek ik mijn kleding. Aangezien ik even geen gebruik kan maken van de camera en besloot ik met Polyvore aan de slag te gaan, om voor jullie de mooiste combinatie's samen te stellen. (gelukkig heb ik later nog wel een foto kunnen maken van het t-shirt)

DIY kleine kuikentjes

Een tijd geleden zat ik met mijn handen in het haar. Wat  moest ik voor activiteit bedenken voor de BSO? Elke week kan ik wel iets bedenken of schiet mij iets te binnen als ik op de fiets naar het werk ga. Maar deze keer?