Doorgaan naar hoofdcontent

Kletspraatje 1


Een kletspraatje, dat is lang geleden! Normaal klets ik bij iedereen de oren van de kop en zijn ze blij als ik een dagje weg ben. Even wat rust aan het hoofd. Ja, that's me! Maar ik kan er gewoon niks aan doen. Ik heb altijd wel wat te vertellen. Misschien is het niet altijd interessant (zou kunnen toch?) Maar sommige dingen 'moet' ik gewoon vertellen. Ik kan er niks aan doen. Zo ben ik!
Bloggen

Jullie hebben het goed gezien. Ik blog weer om de dag. Wat ben ik daar blij mee! Ik heb het zo gemist. Nu kan ik wel duizenden excuses verzinnen waarom ik niet zo vaak een post online heb gezet. Maar dat ga ik niet doen. Ik kan wel de rede vertellen (dus eigenlijk alsnog een soort van excuses) Mijn mobiel besloot kapot te gaan, tegelijk met mijn laptop. Vlak nadat ik mijn spiegelreflexcamera had gekocht. Aangezien ik best wel geloof in karma vraag ik mij af wat ik misdaan heb. Iemand enig idee? Ik in ieder geval niet. Nadat mijn laptop was gemaakt kon ik gelukkig weer aan de slag met mijn blog. Super fijn natuurlijk.
Camera

Zoals jullie hier al konden lezen heb ik een nieuwe camera. Het is nog even uitvogelen hoe het werkt. Zo had ik laatst allemaal outfit foto's geschoten. Op het scherm van de camera zagen ze er mooi uit. Totdat ik ze op de laptop zetten. De helft onscherp, overbelicht of gewoon zwaar mislukt. Dat ging dus niet zo goed. Gelukkg heb ik nu een statief dus ik hoop dat het nog gaat verbeteren. Misschien is het een idee om een afstandbediening aan te schaffen.


Huisje

Nee, we hebben geen huisje. Niet al te enthousiast worden van de koptekst. Maar mijn vriend hebben besloten samen een huisje te gaan zoeken . We hebben al een aantal mooie huizen voorbij zien komen. Nu is het rekenen en nog eens rekenen. Welke kosten komen erbij kijken en waar willen we wonen? Allemaal grote beslissingen. Maar we gaan er voor! En hopelijk wonen binnen nu en een half jaar in een mooi huis of appartement. Spannend!


Waar zijn jullie zoal mee bezig op het moment? 

Bron foto's : 124

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review Loreal Paris Intens roodbruin "Happy New Hair

Een van de dingen op mijn lijstje die ik nog wilde doen was mijn haar rood verven. Maar dan wel met een tint. Daarom teste ik voor jullie Loreal Paris  Preference met extra langhoudende kleur. Maar is deze haarverf fijn? en is de kleur echt wel zo goed als word vertelt? lees dan snel verder.

Uit huis gaan, waar moet je beginnen?

Als je uit huis gaat, of als je gaat samenwonen komt er heel veel bij kijken. Waar moet je beginnen? En waar moet je allemaal aan denken? In deze rubriek komt dat allemaal aanbod. Stuk voor stuk en vraag voor vraag zodat je alles rustig even na kan lezen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust in de comments.

Naald-draad project "badcape"

Het was tijd voor iets wat ik al een tijd lang wilde maken. Een badcape! Ik heb er al vele voorbij zien komen. Dus deze keer ging ik zelf aan de slag.
Dit was de eerste keer dat mijn biasband in één keer goed ging. Want daar heb ik nog weleens moeite mee, Gelukkig ging het nu vlotter dan andere keren, en ben ik ook tevreden over het resultaat. De print van de stof doe ik de volgende keer wel anders. Nu staat de print opzij als de baby hem om heeft. Maar het staat net wat mooier om de print dan wat schuiner te doen. Dit ga ik de volgende keer zeker doen. 
Willen jullie hier een DIY van zien? Laat hij mij weten. 
Stof : kwantum Paspel: Markt Zwolle Badstof: Markt Apeldoorn